2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا خواسته بچت پسر باشه نه گرمی که خوردی کاش از ته وجودت اینو بفهمی

بله خدا خواسته اما برای پسر دلرشدن بستگی به تعدیه مادر هست  همین راه کار به خواهرشوهرم دادم اونم بچه دار شد اونم پسر شما قبول نداری  انجام ندین 

بله خدا خواسته اما برای پسر دلرشدن بستگی به تعدیه مادر هست همین راه کار به خواهرشوهرم دادم اونم بچه ...

ما یک سال رژیم سفت و سخت پسر داشتیم هررر ر چیزی که فکرشو بکنی هرچیزی که هرکی بگه انجام دادیم زیر نظر و دقیق. 

کاش به نتیجه من برسی 

ما یک سال رژیم سفت و سخت پسر داشتیم هررر ر چیزی که فکرشو بکنی هرچیزی که هرکی بگه انجام دادیم زیر نظر ...

خوب عزیزم ببین کارو اشتباه رفتی من خودم درست اول خدا داه هیچ وقت منکر نمیشم ولی من قصد آوردن بچه نداشتم بخاطر سردی بدنم شروع کردم به خوردن گرمی بیشتر ماساژ سیاهدونه داخل ناف واطراف زیر شکم  اونم خیلی تاثیر داشت 

خوب عزیزم ببین کارو اشتباه رفتی من خودم درست اول خدا داه هیچ وقت منکر نمیشم ولی من قصد آوردن بچه ندا ...

هر گرمی که فکر کنی میخوردم روزی چند تا فلفل سیاه و عسل و موز و دارچین و....همیشه با روغن سیاه دانه شکم و زیر ناف ماساژ میدادم. بگو هرچی بگی من انجام دادم شک نکن