2777
2789

مامان من بچه بودیم خیلی موهامو میکشید میخواست بشوره هرچی میگفتم کف تو چشمه گوش نمیداد😂

ازحموم متنفر بودم

بزن باران که دین را دام کردند، شکار خلق و صید خام کردند.. بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بذارش تو وان یا لگن ، مشغول آب بازی شه

بعد آروم آروم به حالت بازی موهاشو بشور

دقت کن آب رو صورتش نریزه بدشون میاد

خدا کنه سلام واقعا ۷۰ تا ثواب داشته باشه خیلی روش حساب کردم در واقع تنها توشه ی آخرتمه 😁

دختر منم مقاومت میکرد کم کم بهش یاد دادم یکم سرشو به عقب خم کنه تا سرشو بشورم و آب رو صورتش نریزه با دوش سیار میشورم لحظه آخر هم اندازه چند ثانیه رو کل سر رو صورتش آب میگیرم واسه همین همیشه با گریه از حموم میایم بیرون😁

مامان من بچه بودیم خیلی موهامو میکشید میخواست بشوره هرچی میگفتم کف تو چشمه گوش نمیداد😂ازحموم متنفر ...

خیلی بد میشورن مادرا 

دهنمو سرویس میکرد مامانمم منو 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
دختر منم مقاومت میکرد کم کم بهش یاد دادم یکم سرشو به عقب خم کنه تا سرشو بشورم و آب رو صورتش نریزه با ...

قبلا سرش عقب میبرد میذاشت اینجوری میشستم

ولی الان نمیذاره

اب میریزه رو صورتش وحشت میکنه

اره مامان منم موهام مثل لباس میشست☺️

دقیقاا🤣🤣

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

دختر منم خیلی وحشت داشت از اینکه آب رو صورتش بریزه ،تو حموم یه قشقرقی به پا میکرد که نگو .یه سری فشار آبو خیلی کم کردم داشتم سرشو میشستم جوری که رو صورتش نریزه  دیگه چیزی نگفت ، بعداون همینجوری میشورمش