2777
2789
عنوان

مشکوک نیس این بیو🤔

346 بازدید | 21 پست

همسرم بیو تلگرامش نوشته" قوی ترین درد برای انسان ، یه انسان دیگست🤞"

ن دعوا‌کردیم ن باهم حرفمون شده ن چیزی‌ 🤔 پس این بیو واسه چیه؟ نمیخوام‌بپرسم از خودش دوس ندارم فک کنه خیلی درگیر میشم ... شما چ نظری‌دارید 

وسواسم الکیه؟ اینم بگم ک گوشیش‌ رمز ایناشو میدونم و دستمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر چیزی نیست، فکرکنم گفته یعنی خودت نباشی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

منظورش خدتی

توضیح بدید؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بعضی مردا اسکولن  از هرمتن و نوشته ای خوششون بیاذ میزارنش واسه خودشون و اصن عقلشون نمبرسه اون نوشته واسه متاهل خوب نبست و اصللا نمیذنن معنیش چیییی هست🤣شوهر منم بعضی وقتا اهنگ استوری میگنه و با لقع میفتم جونش

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️

ینی چی‌حودت نباشی؟

نمیدونم درست معنی کردم یا نه، یعنی خودت نباشی، فیلم بازی کنی و...

بعضی مردا اسکولن از هرمتن و نوشته ای خوششون بیاذ میزارنش واسه خودشون و اصن عقلشون نمبرسه اون نوشته ...

اصن این متنا واسه شکست عشقیه😐😬دائم عوض میکنه عاشقانه میزاره روز‌بعد ادبی میزاره فلسفی‌میزاره فاز‌مازش معلوم نیس حوصله دارن اینا من هنو چن ماهه پروفم ندارم شوهرم یه سر پروف‌میزاره دوتایی تکی هرچی دم دستش بیاد 🤔

قوی ترین دارو برای انسان نه قوی ترین درد

نمیدونم زدم نت این برام اومد ...یه کلیپ بود علی ضیا داشت این جمله رو میگفت

وطن حتی غمش عشقه..سرود و پرچمش عشقه...ایران من 🇮🇷🇮🇷

اصن این متنا واسه شکست عشقیه😐😬دائم عوض میکنه عاشقانه میزاره روز‌بعد ادبی میزاره فلسفی‌میزاره فاز‌م ...

اخ گفتی🤣🤣🤣شوهر منم بیس چازی پروف عوض میکنه بعد ک عکساش تموم میشع میزه از تکرار ازاول 🤣🤣جالب  ایتجاس زیاد اتلایت نمیشه فقط ان میشه عکس عوض میکنه میره🤣🤲🏻

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی جایی نظر دادم طرفم فقط و فقط استارتره ،،لطفا اگ با نظرم مخالفی ریپ نزن و بیان نکن،،،،،دوست عزیز حوصله بحث ندارم ممنون ک درک میکنی♥️♥️♥️