2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

92 بازدید | 11 پست

سلام...در مورد تغذیه بچه یک سال و نیمم دچار وسواس فکری بدی شدم لطفا کمکم کنید....ایا دارویی هس بخورم فکرم اروم بشه؟

همش میگم عصر چی بدمش شام چی بدمش دیوووونه شدم 

واقن باید همینجور وسواس آدم بخرج بده تو غذای بچه بهش خیلی برس من نمیتونم دخترمم هیچی نمیخوره عذاب وجدان دارم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
واقن باید همینجور وسواس آدم بخرج بده تو غذای بچه بهش خیلی برس من نمیتونم دخترمم هیچی نمیخوره عذاب وج ...

وای وای دیوونه شدم از هر کی هم سوال میکنم انگار نمیدونه

همه میگن همین میوه....کیک آبمیوه...ابمیوه طبیعی....دیگه مخلوط شیر با خرما یا پسته یا اب هویج بستنی یا مغزیجات

ولی بازم من هی میگم چه کنم چه بدم 

کلی لاغر شدم...شیر خودم میخوره..میخام شیرشم بردارم دیگه بدتر

یسال و هشت ماهشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

واقن باید همینجور وسواس آدم بخرج بده تو غذای بچه بهش خیلی برس من نمیتونم دخترمم هیچی نمیخوره عذاب وج ...

خیر ببینی بازم جوابم بده....شما هم چیزی برای عصر مد نظرتون هس بهم بگی؟

خیر ببینی بازم جوابم بده....شما هم چیزی برای عصر مد نظرتون هس بهم بگی؟

ببخشید عزیزم ظهر نتم رفت

من صبونه تخم مرغ میدم ناهار ساعت ۱ یا ۲ از باقی مونده ناهار برای عصرونش میدم ساعت ۹ هم شام.شما ولی سنش کمتر ساعت ۱۱شبم بهش شیر یا غذا بده قبل خواب.دختر من یکسره عوق میزنه هیچی نمیخوره پدرمو درآورده.همین مغزیجاتو میدی خوبه پودر کن بریز تو غذاش مولتی ویتامین و آهنشم بده

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
وای وای دیوونه شدم از هر کی هم سوال میکنم انگار نمیدونههمه میگن همین میوه....کیک آبمیوه...ابمیوه طبی ...

گلم دختر منم ماه بعد دو سالش میشه همه چی بهش میدم البته دختر من بیشتر مرغ وگوشت و تخم مرغ دوست داره ولی من براش عدسی ماکارونی سیب زمینی سرخ کرده ابگوشت املت کلی دمی برنجی براش درشت میکنم و میخوره سوپم براش درست میکنم میوه هم سیب و موز 

خرما هم میخوره 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

هرچی خودت میخوری به اونم بده خیالت راحت یکم که بزرگتر بشه همچین میشنه دو لپی میخوره که تعجب میکنی .. ...

والا من عصرا شیر با کیک یا میوه ای هندونه ای میخورم که دخترم میگه نه... ینی نمیخام 

والا من عصرا شیر با کیک یا میوه ای هندونه ای میخورم که دخترم میگه نه... ینی نمیخام

من یک پسر ۲۲ ماهه دارم و یک پسر ۸ ماهه ... از همون اول اصلا روی خورد و خوراکشون حساس نمیشم نه اینکه دلواپس نباشم اما بروز نمیدم بچه گرسنه باشه تشنه باشه و بدونه که نمیتونه ازین وضعیت برای جلب محبت یا جلب توجه استفاده کنه / به وقتش میاد همه چیز میخوره  وقتی هم نمیخوره یعنی میل نداره ما ادم بزرگ ها هم خیلی وقت ها دوس نداریم کسی مارو مجبور کنه چیزی بخوریم 

عزیزم نوش جونشسوپ چطور درست میکنی

ممنون گلم 

من هم با گوشت هم مرغ  درست میکنم 

یه تیکه مرغ یکم هویچ رنده شده یه کوچولو عدس یه دونه سیب زمینی یکم جو پرک سبزی  میذارم له میشه اخر سرم بهش رشته سوپ رو اضافه میکنم یه کوچولو کره میزنم خیلی دوست دارن یعضی وقتا هم گوشت چرخ کرده میزنم 

من به بچه هام کله پاچه زیاد میدم 

ماهیچه میپزم خیلی دوس دارن 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد