2777
2789
عنوان

کدوم دختر بهتره تاپیک بازه

78 بازدید | 12 پست

دوتا دختر هستن که هردو به پزشکی علاقه دارن ولی تو سومین کنکورشون رتبشون بین ۱۵هزار تا ۲۰هزار میشه

دختر اولی با این رتبه میره رشته بهداشت عمومی یه دانشگاه درجه۳ برای فرار از حرف مردم و دوسال وقت داره درس بخونه و مجدد کنکور بده و پزشکی قبول بشه(ممکنه مسخره بشه که بعد ۳ بار کنکور دادن آخر سر رفته رشته بهداشت اونم دانشگاه درجه۳)

اما

دختر دومی دوباره پشت کنکور میمونه حرفای مردم رو به جون میخره و یه سال وقت داره درس بخونه و کنکور بده و  پزشکی قبول بشه (ممکنه مسخره بشه که بعد ۳ سال بازم هیچی قبول نشده و پشت کنکور نشسته)

حالا کار کدومشون درست تره؟ 

تاپیک قبلی قفل بود ولی اکثرا تو نظرسنجی زدن کار دختر دوم...چرا؟

میشه 

،من زدم کار دختر اول درست تره چون به نظرمن پشت کنکور موندن اونم سه سال اشتباه محضه

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر دوم احتمال موفق شدنش بیشتره با خیال راحت تر میشینه درس میخونه و مثل اولی رفت و امد و درس های دانشگاهی رو نداره

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

دختر دوم احتمال موفق شدنش بیشتره با خیال راحت تر میشینه درس میخونه و مثل اولی رفت و امد و درس های دا ...

اینم در نظر بگیر دانشگاه مرکز شهر خودشه و با خونشون ۱۵ مین فاصله داره و بقیه هم هی اعصابشو بهم نمیریزن و وقتی میفهمن دانشجوعه دیگه خفه میشن

میشه 

چرا توجه میکنه حتی ممکنه اینقد حالش بد بشه دوباره نتونه بخونه

اشتباه می کنه!

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

به نظرم کسی که دوسال پشت کنکور باشه سال سوم هم نمیتونه کار خاصی بکنه 

دوستای من هرکس پشت کنکور میموند اینجوری میشد که رتبه ی بعدیش بیشتر از رتبه سال قبلش میشد

نمیشه خوند که 

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚