2777
2789
عنوان

پول به وسایل میدید یا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به موازات پیش میرم چون از خرید طلا هم لذت میبرم :به قول شوهرم دیگه جمع کردن  واسه ورثه بسه خود مون هم باید لذت ببریم 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

من که پول ندارم ولی اگه داشتم هرگز حاضر نبودم برای گوشی پول زیاد هزینه کنم چون یا گم میشه یا دزدیده میشه یا ضربه میخوره 

اگر وسیله خونه لازم باشه وسیله میخرم اگه نه در حد معقول رفع نیاز میکنم مثل خرید لباس و... و بقیه را سرمایه گذاری 

حدود ۱۳۰ گرم

هیچ وقت چه مجازی چه حقیقی وزن طلاهات رو نگو. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حدود ۱۳۰ گرم

منم وسایل خونم رو عوض کردم 14سال ازدواج کردم مبلامو عوض کردم ظرفشویی خریدم میز ناهار خوری مو عوض کردم فرشامو عوض کردم یخچالمم عوض کردم تازه همرو اقساطی از قسط یخچال دوتا مونده .با وسایل حال روحیم خوب میشه 

سرو وضع خودتون و زندگی تونو درست کنید.. پول واسه همین چیزاست.. غذای خوب. باشگاه. سفر

غذا و لباس و سفر خوب همیشه هست تو برنامه

بیشتر بحث وسایل زندگی و لوازم و چیزایی که دوست داری برای خودت بخری یا انجام بدی هست

🌸🌸

پول برای همه ی چیزایی که دوست دارید هستنه فقط رسیدگی به خودیعنی همه ی چیزایی که میخواید رو میتونید ا ...

چقدر خوب و رویایی کاش یه روزی برسم به این مرحله تا دیگه اینقدر دغدغه نداشته باشم تا شاید منم بتونم زندگی کنم  شاید بتونم لذت ببرم

منم وسایل خونم رو عوض کردم 14سال ازدواج کردم مبلامو عوض کردم ظرفشویی خریدم میز ناهار خوری مو عوض کرد ...

درسته،خونه و زندگی شیک و مرتب خیلی روی روحیه ی آدم تاثیر میذاره

من خودم شخصا وقتی دور و برم شیک و مرتبه سرعت رشد و پیشرفتمم زیاد میشه

🌸🌸

غذا و لباس و سفر خوب همیشه هست تو برنامهبیشتر بحث وسایل زندگی و لوازم و چیزایی که دوست داری برای خود ...

تازه من مستاجرم ماشین خوبم ندارم ولی وسایل خونه که تمیز و به روز باشه حالمو عوض می‌کنه 

چقدر خوب و رویایی کاش یه روزی برسم به این مرحله تا دیگه اینقدر دغدغه نداشته باشم تا شاید منم بتونم ز ...

الان این شرایط و خیلیا دارن ولی بازم دغدغه دارن و نمیدونن چکاری درسته یا غلط

همیشه دغدغه هست

هر چی بیشتر پیشترفت کنی دغدغه هاتم بزرگتر میشه

🌸🌸