2777
2789
عنوان

این تاپیک واسه سوالایی که دلتون نمیخواد تو تاپیک خودتون بپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 156 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم 🙏🌹🌹آره بامداد خمار خوندم اینایی که معرفی کردید مثل اون هست یانه هزار خورشید تابان هم آ ...

اره به نظر من که خوب بودن. هزار خورشید تابان راجع به دوتا زن افغان هست. انا کارنینا رمانتیک وجذابه. اگه پادکست گوش میدی، کتاب صوتیش رو با صدای علی عمرانی( ایران صدا) گوش بده. خیلی خوبه. کتاب قصر آبی هم جذابه،نویسنده اش مونتگمری) نویسنده انشرلی) هست. به نظرم هرکسی باید رومئوژولیت و هملت رو هم یه بار خونده باشه. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

خیلی ممنون اسی بابت همچین تاپیکی

دوستان من دوازده سیزده روزه پری نشدم یعنی عقب انداختم رابطه هم نداشتم اصلا، من فقط یه اشتباه کردم تقریبا 40روز پیش به تعداد زیاد قرص خواب خوردم برای خود...شی می‌تونه عقب انداختن پری برا اون باشه 

نمی‌دونم چیکار کنم کلا بهم ریختم لطفا راهنماییم کنین چیکار کنم پری شم

بچه ها با کسی آشنا شدم و به گفته خودش پولداره و چند تا خونه داره ، قیافه اش بدنیست .روز اول تمام اسناد و مدارک خونه هاش و مدارک خودشو آورد نشونم داد . بنظرتون میشه روش حساب کرد ؟ البته بهم گفته بابت وقتی که برام می‌ذاری ماهانه فلان قدر بهت میدم که مبلغ خیلی زیادی گفته بود . بنظرتون چیکار کنم ؟

بچه ها با کسی آشنا شدم و به گفته خودش پولداره و چند تا خونه داره ، قیافه اش بدنیست .روز اول تمام اسن ...

نمیدونم وایب خوبی نگرفتم اخه چرا ینفر وقتی با کسی میره توی رابطه یهو بره سند خونشو بذاره حلوش؟ انگار خودشم به خودششک داره 

و اینکه ماهیانه گفته بهت پول میدم بنظرم یه هدفی پشت این کارش داره و میتونه از اخر هم شکایت کنه ازت پس بگیره من شنیدم به عنوان قرض یه همچین چیزی شکایت میکنن که پس ندادی 

در هر صورت ادم نرمالی بنظر نمیاد

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

خیلی ممنون اسی بابت همچین تاپیکیدوستان من دوازده سیزده روزه پری نشدم یعنی عقب انداختم رابطه هم نداشت ...

من یه مدت اینشکلی بودم دکتر بهم گفت امپول پروژسترون باید بزنم 

ولی الان نمیدونم توام میتونی بزنی یا نه ولی اکثرا اگه مشکلشون عقد افتادن پریود باشه این امپولو میزنن

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

بابام داره خیانت میکنه و نمیدونیم چیکار کنیم.... خدا لعنتش کنه خدا ازش نگذره

خدااا بهت صبر بده 

وضعیت بدیه اگه مادرت شرایط طلاق نداره بیانش نکن بنظرم 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋