2777
2789
عنوان

این تاپیک واسه سوالایی که دلتون نمیخواد تو تاپیک خودتون بپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 156 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوال که نه ولی امتحان نهایی امروزو که همه بالای 18 میشن من میشم 1۲ دلداریم بدید😂

چ خوب کاری کردی ریدی

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

شوهرم اخلاقش خوبه.اما بد دله وشکاک .نمیزاره منم مانتو کتی بپوشم.شومیز شلوار بپوشم یا ماشت ناخن ومژه ...

منم همینم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
@ازسارابپرس سلام ببخشیدمیدونید چه شکلی میتونم پروفایل بزارم؟

سلام

بزنین روی عکستون بالا سمت چپ

نی نی سایت من

بزنین روی سه تا خط بالا سمت راست

بزنین روی علامت شبیه مداد بالای صفحه ✏️

یک عکس از گالری تون انتخاب کنین

اولش زیر عکس می نویسه تایید نشده

هر وقت نی نی یار فرصت کردن عکس رو تائید می کنن

یا

مستقیم این لینک:

⬇️

https://www.ninisite.com/profile/profilepicture

🟡🟡🟡

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

مرسي عزيزم لطف كردين❤️🌸

خواهش می کنم.

💙💙💙

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

به نام خدا صدسال تنهایی عشق در زمان وبا سمفونی مردگان گتسبی بزرگ انا کارنینابرادران کارامازف بلندی خ ...

ممنون عزیزم 🌹🌹🌹

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

آنا کارنینا از تولستوی رو حتما" بخون. اولش یه کم کنده بعد جالب میشه. هزارخورشید تابان از خالد حسینی. ...

مرسی عزیزم 🙏🌹🌹آره بامداد خمار خوندم اینایی که معرفی کردید مثل اون هست یانه هزار خورشید تابان هم آشناست برام انگار خوندم کتاب زیاد میخونم بعضی‌ کتابا واقعاً ارزش وقتی که پاش میذاریم ومیخونیم رو ندارند 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

صدسال تنهایی برادران کارامازوف ربکابلندی های بادگیرعشق سال های وبا سینوحه برباد رفته جین ایرقمارباز ...

ممنون دوست عزیز 🙏🌹🌹 سینوحه و صد سال تنهایی و بلندی های بادگیر خوندم قشنگ بودند 

فدات شم خیلی حس بدیه برا توام همسرت بود جدا شدی ببخشیدا منظورم برا رابطه جنسیه

نه عزیزم حق طلاق گرفتم بخشیدم فعلا بخاطر بچه م

وگرنه حالم خوب نمیشه همش یادمه

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

خدا خیرت بده بچه ها من انگار تک فرزندمخواهر و برادرام انگار وجود ندارن موقع نظر دادن و دخالت کردن حا ...

عزیرزززم 

خیلی ناراحت شدم بخاطر شرایطی که داری !

کاش با پدر و مادرت منطقی و با احترام صحبت کنی ،

حرف حق که جوابی نداره

و همینطور با خواهرت با حالت درد و دل صحبت کن

گاهی اوقات بین بچه ها

اونی که شرایط راحتری داره و سرش خلوت تر هست

و زبر و زرنگ هست 

انتظاراتِ دیگران ازش بیشتر میشه 

شاید شما همین شرایط رو داشته باشی که اینقدر پدر مادر ازت انتظار دارن

امااااا ... در هر صورت شما یک انسان هستی

خسته میشی