من خودم گاهی یه سوالایی دارم که نمیخوام توی تامیکای خودم باشه از اونورم نی نی یار پاک نمیکنه بعدش واسه همین نمیپرسم الان به ذهنم رسید همچین تاپیکی بزنم واسه شما
اره بر نیومد اما خب از اینکه همت چیزشو بهم داد و تا اخر عمر باید قسط بده عذاب وجدان دارم راستش دوسش ...
چقدر مهربونی. خوب اونم همه چیز تو رو گرفته. شاید بعد از طلاق نتونی دوباره ازدواج خوب داشته باشی و یا اگرم داشته باشی همیشه تحت تاثیر ازدواج قبلی هست. این همه عذاب و سختی کشیدی و منبعد باید حرفای بقیه رو هم تحمل کنی. اینا کم نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببرش ترک اعتیاد برادری پدری کسی اگه داره بگو اونا ببرنش
اوف صدبار ترکش دادیم کمپ بردیم فایده نداره شبیه کارتن خوابا شده همه لعنتم میکنن که چرا این همه خفت تحمل میکنی اما من یه مدت ازش متنفرم یه مدت دلم میسوزه واسش خودم نمیدونم چه مرگمه
چقدر مهربونی. خوب اونم همه چیز تو رو گرفته. شاید بعد از طلاق نتونی دوباره ازدواج خوب داشته باشی و یا ...
من اصلا حس میکنم بعد طلاق بمیرم متاسفانت متاسفانه دوسش دارم و این حال دلمو بد کرده اگه دلم میسوزه همش از سر دوست داشتنه اره دیگه بعد از این معلوم نیست زندگیم چی بشه منم باید برم سر کار باید دلم ب حال خودم بسوزه
اون خاک بر سرم داره طلاق میگیرت از شوهرش شوهر من ک قسم میخوره دیگه باهاش نیست میگه تو ودت فکر کن این از من بزرگتره چند تا بچه داره من ک نمیرم بچها یکی دیگه رو جمع کنم وقتی خودم بچه ندارم
پرینت رو چ طور گرفتی.شوهر منم بعد از 22سال بهم خیانت کرد.پسرم پریشب دیدشون. البته خیلی وقته با گوشی ...
من با همراه من گرفتم فقط کد میره رو خطش باید گوشیش دم دستت باشه پاک کنی پیام و بده فقط ساعتای مکالمه شماره و ساعت پیاماشونو میبینی متن نیستا همراه من و نصب کن قسمت خدمات ریز مکالمات کامل فقط هواست باشه ها گوشیش دست باشه میگیری ک کدو بزنی
بچه ها تا حالا برا دندون بچه سه ساله تون رفتین دندون پزشکی؟ بیهوشی یا آرام بخشی گرفته؟
عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠