2777
2789
عنوان

این تاپیک واسه سوالایی که دلتون نمیخواد تو تاپیک خودتون بپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 156 پست
اره بر نیومد اما خب از اینکه همت چیزشو بهم داد و تا اخر عمر باید قسط بده عذاب وجدان دارم راستش دوسش ...

چقدر مهربونی. خوب اونم همه چیز تو رو گرفته. شاید بعد از طلاق نتونی دوباره ازدواج خوب داشته باشی و یا اگرم داشته باشی همیشه تحت تاثیر ازدواج قبلی هست. این همه عذاب و سختی کشیدی و منبعد باید حرفای بقیه رو هم تحمل کنی. اینا کم نیست

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم برای عذاب وجدانش این کار رو کردهیادت باشه تو داشتی باهاش زندگی میکردیاون خیانت کردپس تاوانش هم ...

اره حتی سر مهریه دعوا هم نکرد ک نده یا از عذاب وجدانشه یا اینکه شاید هنوز با زنس بخاطر اون راضی شد بده ک طلاق بگیرم 

ببرش ترک اعتیاد برادری پدری کسی اگه داره بگو اونا ببرنش

اوف  صدبار ترکش دادیم کمپ بردیم فایده نداره   شبیه کارتن خوابا شده  همه لعنتم میکنن که چرا این همه خفت تحمل میکنی  اما من یه مدت ازش متنفرم  یه مدت دلم میسوزه واسش  خودم نمیدونم چه مرگمه

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 
اره بر نیومد اما خب از اینکه همت چیزشو بهم داد و تا اخر عمر باید قسط بده عذاب وجدان دارم راستش دوسش ...

نه هیچوقت کم نکن،چهار روز دیگه رفت زن گرفت اونوقت میسوزی میگی چراکم کردم،حقته،همین دلسوزی هاراکردی تا بهت خیانت کرده از حقت نگذر

اره حتی سر مهریه دعوا هم نکرد ک نده یا از عذاب وجدانشه یا اینکه شاید هنوز با زنس بخاطر اون راضی شد ب ...

تعجبم از زنس 

چرا داره اینکارو میکنه اخه

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

اوف صدبار ترکش دادیم کمپ بردیم فایده نداره شبیه کارتن خوابا شده همه لعنتم میکنن که چرا این همه خ ...

واقعا دل سوزوندن هم داره دست خودش نیست بنده خداااا

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

چقدر مهربونی. خوب اونم همه چیز تو رو گرفته. شاید بعد از طلاق نتونی دوباره ازدواج خوب داشته باشی و یا ...

من اصلا حس میکنم بعد طلاق بمیرم متاسفانت متاسفانه دوسش دارم و این حال دلمو بد کرده اگه دلم میسوزه همش از سر دوست داشتنه اره دیگه بعد از این معلوم نیست زندگیم چی بشه منم باید برم سر کار باید دلم ب حال خودم بسوزه

شوهرم یه مدت بود همش میگفت جدا شیم داشتیم کارا طلاق و میکردیم ک بدون مهریه جدا شم تا اینکه بهش شک کر ...

پرینت رو چ طور گرفتی.شوهر منم بعد از 22سال بهم خیانت کرد.پسرم پریشب دیدشون. البته خیلی وقته با گوشی میدیدم که پیام میده و شک کرده بودم تا دیگه پریشب.

حالا لطفا بهم بگین پرینت رو چ طور بگیرم البته آین پیام ساده میدن به هم تو واتساپ و اینا نیست

پرینت رو چ طور گرفتی.شوهر منم بعد از 22سال بهم خیانت کرد.پسرم پریشب دیدشون. البته خیلی وقته با گوشی ...

باید سیم کارت به اسم خودت باشه که مرینتو بهت بدن فکر کنم

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

تعجبم از زنس چرا داره اینکارو میکنه اخه

اون خاک بر سرم داره طلاق میگیرت از شوهرش شوهر من ک قسم میخوره دیگه باهاش نیست میگه تو ودت فکر کن این از من بزرگتره چند تا بچه داره من ک نمیرم بچها یکی دیگه رو جمع کنم وقتی خودم بچه ندارم 

پرینت رو چ طور گرفتی.شوهر منم بعد از 22سال بهم خیانت کرد.پسرم پریشب دیدشون. البته خیلی وقته با گوشی ...

من با همراه من گرفتم فقط کد میره رو خطش باید گوشیش دم دستت باشه پاک کنی پیام و بده فقط ساعتای مکالمه شماره و ساعت پیاماشونو میبینی متن نیستا همراه من و نصب کن قسمت خدمات ریز مکالمات کامل فقط هواست باشه ها گوشیش دست باشه میگیری ک کدو بزنی 

بچه ها تا حالا برا دندون بچه سه ساله تون رفتین دندون پزشکی؟ بیهوشی یا آرام بخشی گرفته؟

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠