2777
2789
عنوان

این تاپیک واسه سوالایی که دلتون نمیخواد تو تاپیک خودتون بپرسین

| مشاهده متن کامل بحث + 1864 بازدید | 156 پست
شوهرم یه مدت بود همش میگفت جدا شیم داشتیم کارا طلاق و میکردیم ک بدون مهریه جدا شم تا اینکه بهش شک کر ...

الان یعنی چی از شوهرت گرفتی که عذاب وجدان داری ؟ فقط مهریه ای که قسط بندی شده ؟‌ یا علاوه بر اینم چیزی گرفتی ازش ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

این که حالت بد هست طبیعیه. طول میکشه به شرایطت عادت کنی. نمیدونم مشاور بهت چی گفت و کار درست چیه ولی ...

اره بر نیومد اما خب از اینکه همت چیزشو بهم داد و تا اخر عمر باید قسط بده عذاب وجدان دارم راستش دوسش دارم ادم پولداری نیست اما خوب اونی ک داشت و گرفتم الان دارم دل دل میکنم ب وکیل زنگ بزنم بگم قسط مهریمو کم کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من نمیدونم چیکار کنم شبا خوب بخوابم کمکم میکنین؟؟؟🥲

عزیزم دکتر مغز و اعصاب قرص واست مینویسه من دخترخالم سنشم کمه همین مشکلو داشت یه دوره قرص مصرف کرد به دکتره هم بگو ترجیحا وابستگی نیاره 

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

اره بر نیومد اما خب از اینکه همت چیزشو بهم داد و تا اخر عمر باید قسط بده عذاب وجدان دارم راستش دوسش ...

وای نه اینکارو نکن باور کن ۲روز دیگه پشیمون میشی که میبینی زن گرفته و چیزی که مهر و حق تو بوده داره خرج اون میکنه

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

خدا خیرت بده بچه ها من انگار تک فرزندمخواهر و برادرام انگار وجود ندارن موقع نظر دادن و دخالت کردن حا ...

چرا یبار نمیگی منم بچتونم چزا شما یبار حالمو نمیپرسید ببینید زندم مردم(البته دور از جونت)

اسم کتابهای رمان خیلی خوب کسایی که خوندید لطفاً میشه معرفی کنید

آنا کارنینا از تولستوی رو حتما" بخون. اولش یه کم کنده بعد جالب میشه. 

هزارخورشید تابان از خالد حسینی.

جین ایر از شارلوت برونته

مردی که میخندد از ویکتور هوگو

بامداد خمار هم که احتمالا" خوندی

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸

شوهرم  اعتیاد شدید داره  و بیکاره  خرج خودمو و بچه هامو نمیده  حق طلاق دارم ازش  نمیتونم ازش دل بکنم   دلم میسوزه واسش😭😭😭 با این که نابودم کرده  نزاشت رنگ خوشی ببینم

پای رفاقت موندیم فکر کردن پای رفتن نداریم💔 
دارو ندارش یه زمین و ماشین بود اونم گرفتم بقیشم قسطی کرد بده

اونم برای عذاب وجدانش این کار رو کرده

یادت باشه تو داشتی باهاش زندگی میکردی

اون خیانت کرد

پس تاوانش هم باید بده

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

شوهرم اعتیاد شدید داره و بیکاره خرج خودمو و بچه هامو نمیده حق طلاق دارم ازش نمیتونم ازش دل بکنم ...

ببرش ترک اعتیاد 

برادری پدری کسی اگه داره بگو اونا ببرنش

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋

وای نه اینکارو نکن باور کن ۲روز دیگه پشیمون میشی که میبینی زن گرفته و چیزی که مهر و حق تو بوده داره ...

خاک بر سرش کنم چرا باهام اینکارو کرد من دوسش داشتم هنوزم از این ک چیزاشو گرفتم عذاب وجدان دارم اما خب. فکر نکنم دیگه ازدواج کنه کی زنش بشه هم چیزش و  ک داد ب من تا اخر عمرشم نصف حقوقش مهریه منه میدونم از پسش بر نمیاد