من خودم گاهی یه سوالایی دارم که نمیخوام توی تامیکای خودم باشه از اونورم نی نی یار پاک نمیکنه بعدش واسه همین نمیپرسم الان به ذهنم رسید همچین تاپیکی بزنم واسه شما
شوهرم یه مدت بود همش میگفت جدا شیم داشتیم کارا طلاق و میکردیم ک بدون مهریه جدا شم تا اینکه بهش شک کر ...
الان یعنی چی از شوهرت گرفتی که عذاب وجدان داری ؟ فقط مهریه ای که قسط بندی شده ؟ یا علاوه بر اینم چیزی گرفتی ازش ؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
این که حالت بد هست طبیعیه. طول میکشه به شرایطت عادت کنی. نمیدونم مشاور بهت چی گفت و کار درست چیه ولی ...
اره بر نیومد اما خب از اینکه همت چیزشو بهم داد و تا اخر عمر باید قسط بده عذاب وجدان دارم راستش دوسش دارم ادم پولداری نیست اما خوب اونی ک داشت و گرفتم الان دارم دل دل میکنم ب وکیل زنگ بزنم بگم قسط مهریمو کم کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم اعتیاد شدید داره و بیکاره خرج خودمو و بچه هامو نمیده حق طلاق دارم ازش نمیتونم ازش دل بکنم دلم میسوزه واسش😭😭😭 با این که نابودم کرده نزاشت رنگ خوشی ببینم
دارو ندارش یه زمین و ماشین بود اونم گرفتم بقیشم قسطی کرد بده
اونم برای عذاب وجدانش این کار رو کرده
یادت باشه تو داشتی باهاش زندگی میکردی
اون خیانت کرد
پس تاوانش هم باید بده
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
وای نه اینکارو نکن باور کن ۲روز دیگه پشیمون میشی که میبینی زن گرفته و چیزی که مهر و حق تو بوده داره ...
خاک بر سرش کنم چرا باهام اینکارو کرد من دوسش داشتم هنوزم از این ک چیزاشو گرفتم عذاب وجدان دارم اما خب. فکر نکنم دیگه ازدواج کنه کی زنش بشه هم چیزش و ک داد ب من تا اخر عمرشم نصف حقوقش مهریه منه میدونم از پسش بر نمیاد