2777
2789

سلام کسی تجربه ای داره ازین ویروس؟ پسرم دیشب یهو تب کرد و گلودرد شدیدی اومد سراغش امروز صبح دیدم علاوه بر تب و گلودرد دونه های ریز قرمز از کف و روی پاهاش دستش و داخل دهان دراومده بردم دکتر گف همین ویروسو گرفته دارو و پماد داده الان ک سرچ کردم گفتن ناخن هم میفته تو این بیماری این واقعیت داره ینی؟خیلی ترسناکه واقعا نگرانم برا پسرم از تجربیاتتون بگید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و اینکه دکتر گفت نباید بیش از ۴،۵روز طول بکشه تب ش نباید بچه هذیون بگه اگه اون دونه ها از بازوهاش دراومد حتما باید ببرمش دکتر سریع دوباره ...واقعا نگرانم کرده این ویروس لعنتی

دست پا دهان 

بیماری سختیه طولانی هم هست تقریبا

یک هفته بچه م درگیرش بود 

بعد بک ماه ناخنهای دستش کم کم افتادن و ناخن های جدید جایگزین شدن این نرخله دیگه درد و ناراحتی نداره عزیز

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

وقتی دونه ها میریزه بیرون ویروس تموم میشع تب شدید داره این دونه هام چند روز دیگه ناپدید میشن

عه؟ینی بعد تموم شدن ویروس تازه این دونه ها میزنن بیرون؟کار دیگه ای باید انجام بدم؟

دست پا دهان بیماری سختیه طولانی هم هست تقریبایک هفته بچه م درگیرش بود بعد بک ماه ناخنهای دستش کم کم ...

اون یکی خواهر زاده م دو سال پیش گرفت

الان ناخن هاش مثل روز اول سالمه

نگران نکن خودتو عزیزم 

ویروسه دیگه

دکتر بهش شربت داده که توی دهنش قرقره کنهانگشت دست و پا و زبونش هم زدهولی خییلی بهتر شده خدا رو شکرخو ...

بله نیاسین داد استامینوفن و دیفن هیدرامین و ازیترومایسین و ی پماد ک بمالم ب دست و پاش