2777
2789
عنوان

شوهرم از مامانش خواسته قورمه بپزه برامون

| مشاهده متن کامل بحث + 5670 بازدید | 162 پست

عزیزم 

همه ما با دستپخت مادرمون بزرگ شدیم 

الان شما گرونترین خوشمزه ترین غذای دنیا رو بدی من باز دلم تنگ ساده ترین غذای مامانم میشه 

من همه مدل خورشت میپزما گاهی همسرم میگه فردا سیب زمینی گوجه سرخ کن چون بچکی مامانش خیلی درست میکرده واسش 

دیگه سخت نگیرین زندگی رو به خودتون 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بزار بگه چکارش داری مگه چیه

تو هم یواش یواش بزرگ میشی، بیخیال، بابا تو بهترین اشپز، کدبانو، خانوووم، تهش چیییی؟؟؟ بس کنید شما هم با این چرندیاتتون زندگی را مختل میکنید، دغدغت. تو حلق صدام حسین. بس کن. مسایل مهمتر هست که اینا هیچه بیخیالل شو، بپا در حین رشد فقط قدو بالات رشد نکنه، یکمم اون مغزا تکون بدید شما را به آللله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای 

چه دغدغه های عجیبی داری 

اصلا کار زشتی انجام نداده 

من خودم دست پختم تو اطرافیان زبونزد 

اما گاهی شده همسرم به مادرم 

یا مادرش گفته فلان غذا رو درست کن 

جالبه مادرم خیلی هم اهمیت نمیده😅😅

فرق زیاااااد می‌زاره بین بچه ها

غذای سرد و مونده(فریز شده و اینا ) کلا نمیخوریم اما همسرتون درخواست نابجایی نداشتن گلم,دلشون دستپخت ایشون رو هوس کرده😅 چه عیبی داره ، مادرشون هم برداشت اشتباه نمیکنن اما ذوق میکنن

برای من پیش نیومده اما شده خودم از غذایی که مادر همسر پختن خوشم اومده و خواستم لطف کنن دوباره بپزن ، این یعنی دست پخت ایشون عالیه،نه اینکه من یا همسرم اشپزی نمیکنیم و بلد نیستیم

از اونجایی که بدغذام،ایشون وقتی درخواست کردم کلی ذوق کردن😅

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

میگفت بده اصلا چیز بدی نبود یا میگفت دعوتمون کن میگفتی خب دلش خواسته بخورهولی بده فریز کنیم زشته خدا ...

خب منم حرفم همینه که بهم حمله کردن حس کردم زحماتم نادیده گرفته شده در حالیکه هرروز اشپزی میکنم اینکه از مامانش خواسته یه قابلمه به ما بده بذاریم فریزر هربار ی مقدارشو گرم کنیم برام سنگین تموم شد ا

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

آخه اینکه بگه یه قابلمه بده ما بذاریم فریزر زشت نیست به نظرت اگه میگفت به مقدارشو بدید ما یه چیزی

اصلا مهم نباشه برات،مامانشه این حرفارو ندارن با هم

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

چقدر همه با استارتر حمله کردن. 🥲

میدونم استارتر این جمله و حرف و عمل همسرت خیلی حالتو بدکرده. 

این بار قبول کن ولی باارامش و راهش بشین صحبت کن و بگو هرچی دلت میخواد بگو خودم درست کنم.  به مامانت زحمت نده. اون بنده خداهم (به فرض مثال) سن و سالی ازش گذشته، بچه مجرد داره.  برادرت و زنش میان،  کار خونه،  غذای چند نفر،  زحمتاش زیاده.  بهش زحمت نده. 🌹

به زبونش بگیر و خودتم اذیت نده. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401