fati_mosvi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 17 عنوان فارسی نهایی 135 بازدید | 8 پست دوازدهمم فردا نهاییه فارسی دارم تو بزرگسالان درس میخونمصفره صفرم ینی از اول سال یه کلمه ام این کتابو نخونمتو قواعد و اینام زیاد هیچی بلد نیستمحتی از سالای قبلبنظرتون الان شروع کنم میتونم ده رو بگیرم ؟ 1404/02/29 | 14:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m0hsen عضویت: 1403/06/05 تعداد پست: 3681 فقط نهایی های سال های قبل رو بخونی و حفظشون کن Mathematics teacher
_shrreyhan عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 1511 من پارسال که فارسی نهایی داشتم عین تو بودم البته اینجوری نبود که از سالای قبل هیچی بلد نباشم ولی خب خوندنم در حد متوسط رو به پایین بودشب امتحان یه ساعت خوندم فرداش رفتم ۱۷ شدم بخون میرسی
fati_mosvi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 17 الان ب فکر افتادی بخونی ؟ صادقانه بخوام بگم ن برنامه ریزی کرده بودم سه چهار روز مونده به امتحان بشینم بکوب بخونم مشکل پیش امد نشدیعنی از الان تا شب بشینم یه سره بخونم بازم نمیرسم ؟انقدر سخته فارسی؟
fati_mosvi مدیر استارتر عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 17 من پارسال که فارسی نهایی داشتم عین تو بودم البته اینجوری نبود که از سالای قبل هیچی بلد نباشم ولی خب ... من صفره صفرم آخه
_shrreyhan عضویت: 1400/08/01 تعداد پست: 1511 من صفره صفرم آخه صفره صفرم که باشی تا فردا وقت داریالان تمرکزتو بذار سوالای نهایی ۹۸ به بعد رو بخونبعدشم کتابم یه نگاهی بندازبعد فارسی جوری نیست که نشه ده رو گرفت حداقل یه کم اطلاعات از خودت که داری یکمم بخون قبول میشی ایشالله
کیک_توت_فرنگی عضویت: 1397/03/23 تعداد پست: 16172 برنامه ریزی کرده بودم سه چهار روز مونده به امتحان بشینم بکوب بخونم مشکل پیش امد نشدیعنی از الان تا ش ... بشین بخون انشالله میشه نگران نباش
راپونزل_کوچولوشم عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 402 امشب ساعت ۱۹کلاس استاد پازوکی رو حتمن نگاه کن تورو توی قواعد فارسی فول میکنه اصن میترکونه خودمم امشب نگا میکنم اینقد که خفنه موسسه سکو
راپونزل_کوچولوشم عضویت: 1404/02/29 تعداد پست: 402 لینک کلاس فارسی ساعت۱۹ استاد پازوکی رو هرکس خواست توی گوگل بزنه پیشبینی سکو استاد پازوکی وارد سایت بشین ثیت نام کنید لینک رو بهتون میده که کلاسو ببینین رایگانم هست