2789
عنوان

مامانم میخواد بدجور با بابام و خانوادش برخورد کنه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 31 پست

صد درصد حق با مامانته . بنظرم با نقشه و سیاست برین جلو چون اونجور آدما سلیطه بازی درمیارن کار خراب تر نشه . گفتی چهار نفرین خواهر یا برادرم داری پس سه تایی باید اقدام کنین خودشم با ارامش و سیاست

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

صد درصد حق با مامانته . بنظرم با نقشه و سیاست برین جلو چون اونجور آدما سلیطه بازی درمیارن کار خراب ت ...

برادرم کوچیکه 

ولی خودم پشت مامانمم خیلی و حتی زنگ زدم به عمه هام همه رو شستم گفتم حرف بزنید لالتون میکنم 

متنفرم ازشون

مطمین باش مامانت هیچی برای خودش نمیخواد،دلش به حال شما میسوزه که به آب و آتیش میزنه

خب همین 

بابای من به مامانم میگه اعتماد ندارم بهت خونه بزنم به نامت 

ولی به خواهر و مادرم آره!! 

حتما انجام بده

پشتش باشد

وگرنه میشید عین مادر من که تو.70 سالگی هنوززززززززززززززززززززز مستاجره

و بابام برای برادرزاده هاش همه چی خرید از طلا بگیر تا وسایل خونه و ووووووووووووووووووووووووکل زندگیشون رو آباد کرد برای 7 نسلشون گذاشت 

مهریه نداره مادرت ی مقدار از اموال باباتو بکیره این چ‌وضعشه داده داماداش و بچهاشون بخورن

۴۰۰ و خورده ای مهریه داره 

بابام فکر میکنه مسخره میکنه مامانم یا شوخی 

به بابام گفت تا ۲ روز دیگه یا سندا رو میگیری یا کوله لباسات پشت دره😐😂

برادرم کوچیکه ولی خودم پشت مامانمم خیلی و حتی زنگ زدم به عمه هام همه رو شستم گفتم حرف بزنید لالتون م ...

بنظرم فعلا باهاشوه درنیوفت اگه میتونی به بابات نزدیک شو از دردوستی دربیا باهاش کم کم قانعش کن که به اسم مامانتم نزد به اسم تو بزنه یا برادرت فک کنم قدم اول اینجوری باشه اونا باهات لج کنن با چیزایی که میگی حتما باباتو میکشن سمت خودشون کلا دیگه پشتتون خالی میشه. 

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 

چرا خود مامانت سه تا خونه رو یکی نکرده که بزرگ باشه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .