2777
2789
عنوان

دیشب یاد زلزله سرپل ذهاب افتادم

115 بازدید | 19 پست

دیشب نون خ 2 زلزله سال 96 سرپل ذهاب یاذ آوریم کرد 

چقدر اون شب  بد بود من دراز کشیده بودم که زلزله شد تا بلند شدم آوار اومد رو سرم  که من زیر اوار بمونم تا چشام باز کردم تو بیمارستان بودم خونریزی داخلی کرده بودم ... چقدر تو زلزله سرپل ذهاب قطع نخاع شدن چقدر خانواده از دست دادن چقدر خودکشی زیاد شده بود ... خاطرات مردم سرپل ذهاب به دو دسته تقسیم شد قبل از زلزله بعد از زلزله مثل زلزله رودبار و زلزله بم 

خدا همه رفتگان بیامرزه .. 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم  

ولی مگه تو قسمت ۲ شیرین با اون نونوا ازدواج نمیکنه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان خونه هاشون آماده شده؟ اخه شنیدم بازم یسری تو کانکس زندگی میکنن

نه هنوز هم بعضی ها تو کانکسن 

من اون موقع کارم گریه بود بااینکه تهران بودم و اطرافیانمم کسی آسیب ندید اما حتی موقع حرف زدن بابقیه ...

فدای تو 

نه

پس چند بود؟

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

فصل 3

۴ هم داشت؟رفتن تو چادر درسته؟

آخ چه روزای تلخ و سختی بود چقدر ناراحت بودیم .یه کاربری بود اسمش سمیرا بود تازه عروس بود لباسشویی تازه خریده بود چقدررر ذوق داشت باردار شد تو زلزله خونه اش خراب شده بود تو کانکس بودن .امیدوارم الان همه چیز حل شده باشه برای همه عزیزانمون