2777
2789
عنوان

چرا پریودم قطع نمیشه روز هفتمم 😔

423 بازدید | 19 پست

تو طول عمرم سابقه نداشته. این دفعه هم هشت روز جلو انداختم هم تا امروز که تا روز هفتم خونریزی دارم. شدیدترم هست در صورتی که کلا خونریزیام کم بود. همیشه روز چهارم قطع میشد. باز روز پنجم یکم میومد و بعدش تا روز ششم لک بود و روز هفتم پاک بودم. ولی ایندفعه تا امروزم خونریزی دارم‌. خسته شدم... مگه میشه یهو همه چیز تغییر کنه ؟ 

کیا اینجوری شدن؟

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

حالا یبار عیبی نداره،آب هویج توش عسل بریز بخور،شیاف دیکلوفناک یا قرص مسکن قطع میکنه در نهایت مفنامیک ...

مفنامیک دارم. میخورم ببینم چی میشه. ممنون

آخه ترسیدم. میگم نکنه رحمم مشکلی پیدا کرده

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن حالا یبار عیبی نداره،شاید بخاطر روحیه ،تغییر ابو هوا یا غذایی چیزی شده

شاید...

فقط امیدوارم همین یبار باشه چون اگه باز اینطور بشم روم نمیشه برم سونو داخلی‌. کلا روم نمیشه دکتر زنان برم اگه بخواد معاینم کنه 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

عزیزم دلیل مشکل شما چی بود؟ منم اینجوری شدم

سلام خوبید؟

والا نمیدونم‌. همون یه ماه اینطور شدم فقط. نفهمیدم مشکل چی بود. تا ده روز تمام خونریزی داشتم. بعدش قطع شد خودش. 

(آخه سابقه نداشتم . از اولین پریودم  تو ۱۶ سالگی تا به اون روز من پریودام مثل همه هفت روزه بود. روزای آخرم لکه بود.) .

روز هشتمم بود ترسیدم رفتم دکتر عمومی. گفت یبار اشکالی نداره  ولی اگه سیکلای بعدتم اینطور شدی بیا آزمایش برات بنویسم. و برا قطعشم مفنامیک برام نوشت. ک البته من نخوردم چون میخواستم خودش قطع بشه. ک دیگه روز دهم خودش قطع شد. ولی خوشبختانه از ماه بعدش دوباره پریودام منظم شد. کلا همون ماه اردیبهشت اینطور شدم. 

آخر نفهمیدم چرا. ولی خیلی بد بود. هم حدود ۸ روز جلو انداختم. هم ۱۰ روز تمام ببخشید خونریزی. البته وسطاش بعضی وقتا کم میشد ولی قطع نمیشد. 

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲

سلام خوبید؟والا نمیدونم‌. همون یه ماه اینطور شدم فقط. نفهمیدم مشکل چی بود. تا ده روز تمام خونریزی دا ...

سلام گلم ممنونم که جواب دادی والا منم بار اولمه اینجوری شدم و دلیلشم نمیدونم چیه ولی خیلی میترسم و اعصابم بابتش خراب شده.... من اولهای پریودم رفتیم مسافرت چند روز و پیاده روی زیاد کردم و یه هفته قبل از مسافرتم آزمایش دادم و تیروییدم کم کار نشون داده ولی هنوز پیش دکتر نرفتم... دلیلشو نمیدونم چیه و چند روزم هست خوردیم به تعطیلی و از طرفیم از دکتر رفتن می ترسم... برام دعا کن چیزی نباشه  

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
سلام گلم ممنونم که جواب دادی والا منم بار اولمه اینجوری شدم و دلیلشم نمیدونم چیه ولی خیلی میترسم و ا ...

ان شاءالله که چیزی نیست. نه فکر نکنم ربطی به پیاده روی داشته باشه. شاید بهم ربختگی هورمون های زنانه باشه، کیست ممکنه باشه. یا حتی استرس و تغییر فصل. 

نترس منم خودش قطع شد. اگه سیکلای بعد خدای نکرده تکرار شد برو ِآزمایش بنویسه‌. نه بابا چرا میترسی بری دکتر ؟ اگه زبونم لال چیز بدی بود کنارش چیزای دیگه ای مثل خارش، عفونت ، ترشحات و این چیزا هم بود. نهایت بهم ریختگی  هورمون باشه. خیلیا تو همین نی نی سایت این مشکلو حداقل یبار داشتن. اگه میخوای قطع بشه هر ۶ ساعت یدونه مفنامیک اسید بخور. من نخوردم چون میخواستم ببینم این بابا خودش کی دست برمیداره 😂 ک روز دهم تموم شد. شنبه ببر آزمایش تیروئیدتو فعلا نشون بده. و ب دکتر بگو ربطی ب پریودی داره یا نه. 

ان شاءالله هر وقت قطع شد به من بگو ⚘

الهی..‌ گاهی نگاهی ... 🤲