2777
2789

من مثانه ام نوروژتیک هست و اعصابش با کمترین حجم ادرار تحریک میشه نصفش پر بشه وحشتناک درد میگیره.  زندگیم جهنم شده یه می‌خوام برم جایی مثلا سالن زیبایی یا برای کارم باید چند بار برم دستشویی منم خیلی رودربایستی دارم. خوابمم بهم خورده چهار تا شش بار شب باید پاشم. وقتی جایی میرم تا ساعت هشت شب اب نمی‌خورم شده تشنگی میکشم نه جایی نه شیر با اینکه عادت داشتم صبح ها بخورم با این حال که در روز سه لیوان فقط آب میخورم هر چهل دقیقه حسش دارم. مسافرت هم خیلی این قضیه اذیت می کنه منو یه بار دستشویی سر راهی گیر نمیومد منم از درد فشارم افتاد با اینکه دو ساعت پیش تخلیه داشتم

تا حالا سه تا دکتر رفتم دارو هاشون اثر نمی کنه میشه کسی اگه مشکل منو داشته یا آشناش مشکلی در حد من داشته و دکتری رفته که باعث شده برطرف بشه و در تهران کرج باشه بهم معرفی کنه ؟؟؟ یا راهکاری داره برای این شکل منو کمک کنه😭😭😭 خداروشکر کنید مشکل منو ندارید

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

من هم مشکل تکرر دارم نسبت به اطرافیان میبینم اونا خیلی دیر به دیر میرن دسشویی من هر مکان جدیدی میرم اول بجای آشنایی با آدماش میرم دسشوییشو شناسایی میکنم بدبختیه بخدا درکت میکنم 

سُلِداد: ریشه لاتین/ اسپانیایی،برگرفته از solitude به معنای خلوت و تنهایی...؛ 

من هم مشکل تکرر دارم نسبت به اطرافیان میبینم اونا خیلی دیر به دیر میرن دسشویی من هر مکان جدیدی میرم ...

😫😫😫

احترام به نظر دیگران احترام به شخصیت آنهاست. احترام به شخصیت دیگران، در نوبه اول احترام به شخصیت خود است.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتر مظاهر هادی مطبش روبروی بیمارستان قائم کرجه کارش حرف نداره متخصص مجاری کلیه هست

منم دقیقا همین طور هستم شبی ۵ بار از خواب بیدار میشم،بیرون رفتنم مصیبت هست ،از اونطرف آب هم نخورم سر ...

راهکاری پیدا کردید ممنون میشم معرفی کنید

عزیزم مادر منم مشکل تکرر داشت اصلا شبها نمی تونست بخوابه  مدام  از دستشویی بیدار می شد  رفتیم پیش خانم دکتر فاطمه لطفی  تو ستارخان گفتند افتادگی مثانه دارن عمل کردند و ایشون واقعا خوب شدند  همش بنده خدا خانم دکتر رو دعا میکنه بزنی تو اینترنت اسمشون رومیاره 

نوار ادرار و vcug هم انجام دادی؟

نه گفتن پنج میلیون میشه

سلام‌ من هم مثل شما بودم کلی دکتر رفتم کلی هم آنتی بیوتیک خوردم ولی این مشکل  از سردی مثانه هست برید پیش یک دکتر طب سنتی خوب انشاالله خوب میشید.سردی ،آب سرد اصلا نخورید زیر دلتون رو هم روغن بادام تلخ بزنید .دمنوش هوفاریقون دکتر بهم داد آرامش بخشه برای استرس هم خوبه چون استرس سمه برای این وضعیت.من رو دکتر شهریار فتحی آنلاین ویزیت کردن توی ایتا بنویسید دکتر فتحی طب سنتی تهران هستن.برای یک مشکل دیگه بهشون پیام دادم تشخیصشون عالیه

سلام‌ من هم مثل شما بودم کلی دکتر رفتم کلی هم آنتی بیوتیک خوردم ولی این مشکل از سردی مثانه هست برید ...

سلام ممنون از اینکه منو راهنمایی کردید