2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی خودشو میگیره

168 بازدید | 11 پست

خواهرم حدودا یک ماه پیش دماغشو عمل کردم یک هفته بعدشم رفت به آیفون ۱۶ خربد

از اون موقع تا الان همش خودشو برام میگیره و یجور رفتار میکنه که انگار از من خیلی بالاتره 

قیافه ی من داغونه ولی اون یه الهه ی زیباییه 

همش تحقیرم میکنه یا میگه ادم جلف بدرد نخوری هستی یا خیلی مزخرفی

اونروزم یدفعه برگشته میگه چه حسی داره آدم حسابت نمیکنم

بعد چند وقت پیش به شوخی بهش گفتم دماغتو عمل کردی مثل این آدم چصیا نشیا یدفعه گفت پولشو دارم برای چصی بودن هزینه میکنه توام داری برو بکن

اینم بگم ۶ سال ازش کوچیکترم

بعد گوشیشو مدام میگیره دستش 

میگم مگه کیف نداری میگه توش جا نمیشه در صورتی کیفش بزرگه 

منم بهش میگم گوشیتو بزار تو کیفت دزد میزنه میگه به تو ربطی نداره

بعد این اواخر باهاش یکم سرسنگین شدم چون واقعا ازش ناراحتم میگه هر چقدر میخوای چص کنی بکن برام اهمیتی نداره 

تو خونه ی خودمون خدا شاهده ما زیرشو تمیز میکنیم ولی دیروز رفته خونه دوستش که جااازشو بچینه

تو خونه دست از سباه به سفید نمیزنه بعد منم کار نمیکنم تو خونه مامانم غر نیزنه میگه چرا فقط زورت ب من میرسه

به نظدتون من با این چه رفتاری داشته باشم؟

اینم بگم مامانمو خالم خیلی بهش بها میدن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توام برس به خودت بینیتو عمل کن،رو نده بهش فقط

من کلا آدم ساده تریم نسبت به اون از لحاظ بخود رسیدن بعد دماغ من از روبرو شبیه بعد عمل اینه نیازی به عمل نداره 

بعد فکر میکنه چون ساده ترم یعنی دیگه خیلی داغونم

من کلا آدم ساده تریم نسبت به اون از لحاظ بخود رسیدن بعد دماغ من از روبرو شبیه بعد عمل اینه نیازی به ...

عزیزممم🥺

تو نچرال بینی زیبایی داری اون با عمل😎

توهم بی اعتناش کن

🌍 عالمی را یک سخن ویران کند..🌱 

دیگه باش حرف نزن منم دوتا خواهر دارم همینن تازه اونا دماغم عمل کردن مامانم چون عاشق اوناس به حرف اونا کامل گوش میده حتی اجازه نمیدن دو قرون بمن پول بدن چه برسه دماغمو عمل کنم اینا جهنمین کمبود دارن اصلا باهاش دهن به دهن نشو هرکسی جواب کاراشو ی روز میبینه