2777
2789
عنوان

گوجه سبز یا آلوچه مسئله این است🥲😂

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا این وسط اینو بگم شیرازیا به سیب زمینی میگن آلو 😂😂😂واقعا دوسشون دارم 💖

این دیگه جدید بود خداییش😅

نترس جانم که دستانت جدا شدنی نیست ز دستانم✨🌱

خودت نوشتی ترکا بخوان زبونشونو پاس بزارم زبان ما با گوجه سبز گفتن و اینا از بین نمیره تو خوده همین ا ...

وا استیکر شوخی را ندیدی من خودم ترکم گل من هم از طرف پدر هم از طرف مادر اون استیکر شوخی را هم به خاطر این گذاشتم که همیشه میگن فارسی راپاس بداریم من چون ترکم گفتم ترکی اینقدر سخت نگیر زندگی را خواهرانه میگم 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

دقیقا دوستم تهرانیه میگن گوجه سبز بعد اون یکی دوستم اصفهانیه میگن آلوچه

واللهه 🌹وقتی سر در تمام مغاره ها و وانتی ها مینویسه گوجه سبز من چرا باید به گویش شهر دیگه بگم الوچهه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دقیقا دوستم تهرانیه میگن گوجه سبز بعد اون یکی دوستم اصفهانیه میگن آلوچه

تو تهران به میوه فروش بگم الوچه 😑😑😳🙄نگام میکنه. میگه برو از سوپر مارکت بخر. همون الوچه و لواشک منظورشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

گؤیجه در ترکی یعنی سبز و آل یعنی سُرخ. به میوه کال گؤیجه و به رسیده ی آن آلچا یا آلوچه میگویند.

هر دو کلمه ترکی هستن

عامیانه گوجه سبز همون میوه هست

آلوچه به لواشک و اینا که کارخانه ای و فرآوری شده هست میگن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.

چه ربطی داشت این اصلا ماله ترکا نبوده برای اولین بار از خارج وارد تهران شده چقد پان اینجا زیاده

الوچه میوه بومی اسیای مرکزی حساب میشه اسیای مرکزی شامل کشورهایی مثل قرقیزستان قزاقستان ازبکستان ترکمنستان و ... که همگی زبان رسمیشون ترکی هست و اینکه مال ترکا بوده یا نبوده بهتره یکم تحقیق کن بیسوادیتو نشون ندی 

از جمله میوه هایی که بومی اسیای مرکزی و همون منطقه ترک نشین هست یکیش هم سیب که میوه بومی قزاقستان هست و تا قرن ها هیچ کشوری سیب وجود نداشته و همینطور هویج هزار سال پیش برای اولین بار در اسیای مرکزی اسمش ثبت شده

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.