2777
2789
عنوان

اونایی که وزنشون خوبه میخام بدونم اصلا مشکلی تو زندگیشون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 52 پست
اگه متأهلی قاطع بگو بهش شوهرم منو همینطوری دوست داره لطفا شما دخالت نکن تو چیزی تا نظرت و نپرسیدم بب ...

بخدا گفتم میگه به من چه بزا فردا جاریت بگه اشکت در بیاد حالا طرف شوهرم همه بالا۸۵ ۹۰

اگه متأهلی قاطع بگو بهش شوهرم منو همینطوری دوست داره لطفا شما دخالت نکن تو چیزی تا نظرت و نپرسیدم بب ...

حتی انقدی اذیت شدم که به دکترا پیام دادم برای اسلیو معده گفتن کاندید جراحی نیستی ، میخام النگو بفروشم آمپول مانجارو بخرم 😞😞با اینکه عاشق النگوهامم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا گفتم میگه به من چه بزا فردا جاریت بگه اشکت در بیاد حالا طرف شوهرم همه بالا۸۵ ۹۰

بگو جاریم بگه یه جوری میزنم دهنش نفهمه از دهن بخوره یا بری....نه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بگو جاریم بگه یه جوری میزنم دهنش نفهمه از دهن بخوره یا بری....نه

همیشه آرزوی مرگ میکنم که چرا بین این همه لاغر من باید تنبلی تخمدان داشته باشم و چاق بشم 

لاغر بودم تا وقتی که نامزد کردم بعد عروسیم تپل شدم

همیشه آرزوی مرگ میکنم که چرا بین این همه لاغر من باید تنبلی تخمدان داشته باشم و چاق بشم لاغر بودم تا ...

تروخدا برا خودت بزرگش نکن هیکلت خیلیم قشنگه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

حتی انقدی اذیت شدم که به دکترا پیام دادم برای اسلیو معده گفتن کاندید جراحی نیستی ، میخام النگو بفروش ...

من شنیدم راجب امپوله ولی خودتو دستکاری نکن نمیدونم خودت بهتر میدونی

عکسمو گذاشتم ببینش

چاق ندیدی تو

بهم میگه شبیه نعیمه نظام دوستی 🥲

دهنم و وا میکنما😐 تروخدا بیخیال آخه چشم داری ،داری میبینی خودت دیگه