2777
2789
عنوان

دوستای بلفی چهارده بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 1714 بازدید | 137 پست
عزیزم تبریک میگم منم وسط خرداد زایمانمه ان شاالله سلامت باشی

ای جانم 

شما رو یادم بود اتفاقا 

دیشب گفتم برم ببینم زایمان کردین 

من ۱۴ خرداد بودم البته دکتر سزارین تاریخ زد ۳ خرداد اما ۲۴ اردیبهشت کیسه آبم ترکید و نی نی عجول به دنیا اومد

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ای جانم 

خداحفظشون کنه ❤️

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه جانا...فسقلی خان و از طرف من ببوس.انشاالله که همیشه حال دلتون خوب و عالی باشه.

ممنونم جان دلم از تبریک و دعاهای قشنگت🥰🌱

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

زیر سایه پدرمادر بزرگ بشه عزیزم ❤️ بسلامتی

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

ای جااااانم😍 شما همیشه میگفتی یکی دارم و ارزو دارم دومی رم داشته باشم چقد دعات کردم باردارم هر وقت ...

ای جانم 

ممنونم از شما مهربونم

من اینجا دوستهای خیلی خوبی دارم که دعا و انرژی مثبتشون تو زندگی هست و به چشم میبینم واقعا ❤️🌱😍

مبارکه بلفی جون 

نمیدونستم بارداری

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

قدم نو رسیده دامادم مبارک

ممنونم دختر قشنگم❤️🌱🥰

مبارک باشه عزیزم به خوشی بزرگش کنی قدمش خیر باشه این برادر زاده منم کارن هست نامدار باشه 🥰🥰🥰

ممنونم جانم ❤️🌱🥰

الهی آمین

ای جانم شما رو یادم بود اتفاقا دیشب گفتم برم ببینم زایمان کردین من ۱۴ خرداد بودم البته دکتر سزارین ت ...

عزیزم خدا حفظش کنه 

منم برام یه دکتر تاریخ زد ۱۱ خرداد یکی دیگه ۱۵ خرداد منم سزارین اختیاریم برا پارگی کیسه اب برنامه ای ندارم امیدوارم سروقت بیاد سوپرایز نشم🤣🤣🤣

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن