2777
2789
عنوان

برای فارسی دوازدهم

126 بازدید | 12 پست

چه جزوه‌ای پیشنهاد میکنین که بخونم کلش رو تا یازده دوازده شب جمع کنم 

فرمول ۲۰ خودم دارم خیلی وقت گیره یه چیزی که سریع تر بشه خوندش معرفی کنین

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

من هنو شروع نکردم تو چییی

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هنو شروع نکردم تو چییی

شروع کردم ستایش و درس یک رو خوندم دیدم با فرمول ۲۰ دوساعت و خورده‌ای سه ساعت وقتمو گرفته گفتم یه چیز کوتاه تر پیدا کنم

از درس های ترم دوم شروع کن هم بارمش بیشتره هم سنگین تره

باید همینکارو کنم 

خیلی مطالب زیاده نمیدونم چیکار کنم

سایت مادرا شده بچگونه تروخدا تو نی نی سایت بیاین بیرون..ی گروه تو سایت های دیگه راه بندازید.چرا باید شما ها اینجا باشید

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من خودمم دارم از فرمول ۲۰ میخونم وسواس به خرج نده که آنقدر طول بکشه

راست میگی چون فردا امتحانه اگر همینطوری هم بخونم یادم میمونه و میتونم بنویسم

البته امتحان پارسال خیلی سخت بود

سایت مادرا شده بچگونه تروخدا تو نی نی سایت بیاین بیرون..ی گروه تو سایت های دیگه راه بندازید.چرا باید ...

اینهمه تاپیک خیانت و نمیدونم دروغ و مادرشوهر و جاری میزنن که به مادر بودن ربطی نداره چیزی نمیگین تازه این همه دیگه تاپیک راجب درس میزنن چیزی نمیگین به تاپیک من گیر میدین حتما جای دیگه ای نداشتم بپرسم

اینهمه تاپیک خیانت و نمیدونم دروغ و مادرشوهر و جاری میزنن که به مادر بودن ربطی نداره چیزی نمیگین تاز ...

دو روز دارم فارسی و دینی فقط تو تاپیکا میبینن..منظورم فقط شما نبودین.کلا چنین تاپیکای زیاد دیده میشه

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دو روز دارم فارسی و دینی فقط تو تاپیکا میبینن..منظورم فقط شما نبودین.کلا چنین تاپیکای زیاد دیده میشه

تازه خوبه این همه دانش آموز اینجا زیاده جوابمم نگرفتم