2777
2789

بچه ها من در شرایط خیلی بدی ام. ۳ ساله پشت کنکور و وضع روحیم به شدت خراب شده طوریکه فکر خودکشی هم تو سرم افتاده. منزوی و افسرده شدم. ۲ سال پیش مجازی با یکی آشنا شدم(از جهت درس و راهنمایی تو درسها آشنا شدم باهاش) بهش وابسته شدم ولی ترکم کرد و من ضربه روحی رو از اونجا خوردم. دچار مشکلات عصبی شدم .کسی که اصلا باهاش رل نبودم داشتم غصشو میخوردم چون تو زمان افسردگی ترکم کرد. آخرین بار مرداد ۴۰۳ باهاش حرف زدم که قسم خوردم دیگه برنمیگردم و اینا. 

بعد ۱۰ ماه من که الان در شرایط بدی هستم فشار روحیم خیلی بده مجبور شدم بهش پیام بدم درحالیکه متنفرم از اینکار. چون وجودش حتی اسمش بهم استرس میده و بهم میریزم. دیشب اصلا حالم اینقدر خراب بود اصلا نفهمیدم چیکار کردم رفتم پیام دادم حرف زدیم تهش گفت بنظرم این حسو نباید از کسی بگیری چون این حس ترحم یجورایی لگد زدن به عزت نفسه. مثل خر پشیمونم بهش پیام دادم. فردا امتحان دارم ولی همش یاد دوران قبل میوفتم که بهم حرص و استرس میداد کلا بدتر شده حالم، بهم ریختم نمیدونم چجوری خودمو جمع کنم. تازه ۱۰ ماه داشتم لذت میبردم از اینکه با آدمی مثل اون در ارتباط نیستم ولی باز لگد زدم به زندگیم.اصلا هیچ کنترلی رو خودم ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از طرفی درست میگه از طرفی هم دست خودت نبوده. کاش به یه چیز دیگه متوسل بشی برای آرامشت نه به یه پس ...

منم بهش علاقه ندارم متنفرم ازش. ولی نمیدونم چِم شد. اخه به چی متوسل بشم. خانوادم تحت فشارم گذاشتم. کسی رو ندارم باهاش ۲ کلمه حرف بزنم. اگه متوسل شدن منظورت خداست دیروز یه عالمه باهاش حرف زدم

ابجی قربونت بشم چقدر منی عزیزک ابجییی من خودم بقران میشینم یه گوشه و با خودم حرف میزنم نباید با حرف ...

ببین اصلا حرف زدن بااون بهم استرس میده اینقدر که اذیتم کرده ریشه تو ۲ سال پیش داره. الانم بهم ریختم همش پرش فکری دارم

منم بهش علاقه ندارم متنفرم ازش. ولی نمیدونم چِم شد. اخه به چی متوسل بشم. خانوادم تحت فشارم گذاشتم. ک ...

آدم احتیاج داره حرف بزنه ولی هرکسی ارزش نداره باهاش حرف بزنی. با هوش مصنوعی چت کن ولی سراغ خیلی از آدما نرو. این پسره هم که میگی ازش متنفری بلاک کن دیگه هیچ ردی ازش باقی نذار

یکی سر پا موند و رسید:)

منم بهش علاقه ندارم متنفرم ازش. ولی نمیدونم چِم شد. اخه به چی متوسل بشم. خانوادم تحت فشارم گذاشتم. ک ...

منم مثل تو ام رفتم با خاله ام صحبت کردم اونم به خانواده ام گفت ... 

نوبت روانشناسی هم گرفتم ببینیم چی میشه ... 

بنظرم حتما با یه نفر صحبت کن من تو این چند روز خیلی خانواده ام رعایت میکنن خیلی حالم بهتر شده ... 

ببین اصلا حرف زدن بااون بهم استرس میده اینقدر که اذیتم کرده ریشه تو ۲ سال پیش داره. الانم بهم ریختم ...

عشقم ارزش نداره  ببین به بدیاش فک کنم اجی ببین اگه میبینی هنوز ناراحتی بفهم هنوز ادمای بد زندگیتو ترک نکردی قشنگم خودتو رها کن

آدم احتیاج داره حرف بزنه ولی هرکسی ارزش نداره باهاش حرف بزنی. با هوش مصنوعی چت کن ولی سراغ خیلی از آ ...

الان میگه دختره مودیه.

اخه چیزی بهم نگفته تهش بهم گفت دیگه نمون پشت کنکور زندگیتو به باد دادی. برو دنبال یه چیز دیگه. در حالیکه خودش دانشجوعه رشته تاپه اصلا بدم اومد اینو بهم گفت.

اینکه چنین آدمی توی زندگیت بوده و بهت استرس می‌داده و حذفش کرده بودی اتفاقا بهترین کار بوده چنین آدمی که بخواد مدام به آدم استرس و حال بد بده و با حرفاش یکی دیگه رو برنجونه واقعا آدم سمی ای هست. و درمورد این موضوع که بهش پیام دادی ، نمیشه بگی کنترل نداشتم درواقع نیاز به توجه داشتی شاید یا اینکه خیلی زیاد احساس تنهایی کردی .. اما باید یاد بگیری تنهایی و توجه رو باهاش کنار بیای و یه جور دیگه جاشو پر کنی نه با پسری که هم لیاقت نداره هم بهت استرس میده. احتمالا توی خانواده هم رابطه ی خوبی با پدر و مادر یا خواهر و برادر نداری .. اگه داری که عالیه سعی کن با یکیشون که واقعا میتونی ارتباط بگیری و ارتباطتو قوی کنی و اینطور مواقع به دوست یا خانواده پناه ببری یا حداقل اینکه یه سری کارایی که حال خودتو خوب می‌کنه انجام بدی حتی کار های کوچولو مثل خرید یه چیز کوچیک یا هرچی

منم مثل تو ام رفتم با خاله ام صحبت کردم اونم به خانواده ام گفت ... نوبت روانشناسی هم گرفتم ببینیم چی ...

خانواده من رعایت میکردن بخاطر همین حالم بهتر بود ولی باز دوباره شروع شد. مامانم میگه ازت متنفرم دیگه خونه نمون نمیخوام ببینمت همش بخاطر کنکوره😔