2777
2789

پسرمن 2سال و دوماهشه

اصلا بدون گوشی غذانمیخوره، اگه گوشی نباشه باغذابازی میکنه و میریزه زمین هیچیم نمیخوره، مجبورم بزارم جلوش مشغول باشه و غذاروبزارم دهنش.. 

حرفم درحد چند کلمه میگه، ماما بابا بریم بیا.. اب

چکارکنم بیشتر نگران حرف زدنشم

خودشم خیلی شلوغه

وقتی میریم بیرون هیچ بچه ای همسن این این اندازه پرجنب و جوش و شلوغ نیست

دوس داره بره به همه چی دست بزنه، 

تا دوسال حتی تلویزیون ممنوعه میدونم سخته ولی ندین دست بچه 

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن گوشی و تلویزیون برای بچه های کوچیک خوب نیست هم باعث میشه دیر حرف بزنن هم یادگیری کم میشه

من دختر خالم بچه اش قبل یه سالگی میذاشتنش جلو تلویزیون الان ۳ سالشه کلمه ام به زور میگه بعد کلی گفتار درمانی میگفت دکتر گفته درکش هم مشکل داره

تلوزیون زیا د میبینه گوشی نه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

وا چطور اجازه میدین خییییلی ضرر داره خیییییلی ولش کن بزار غذا نخوره با غذا نخوردن یکی دو وعده چیزیش نمیشه بالاخره مجبوره بخوره گریه م کرد بی محلش کن خودش میاد سمتت... ولی گوشی جلو رشدشو. میگیره چشاش ضعیف میکنه و و و 

الان بهترین فصل ببرش شهر بازی ساعتی خودتم بشین کنارش بزار با بچه ها بازی کنه شن بازی کنه.تو حموم لگن پر کن آب بازی کن .ببرش هفته ای مهد بزار با بچه ها ارتباط بگیره.نقاشی هم خوبه.ورزش.نقاشی انگشتی عالیه

از الان رو بچه کار کنه حیفه گوشی نده دستش

شده گوشیتو قائم کن تو خونه ولی نده

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه . گوشی خیلی کم میدم . ولی تلویزیون چون بچه بزرگتر تو خقنه هست کنار اون میشینه میبینه. 

تنیا راهش اینه که گوشی دست خودت نبینه همیشه بذار تو کابینت کل فیلم های جذاب و... رو هم پاک کن

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
چندسالشه؟ گوشی دیدن تاثیری روگفتارش نداشته؟

عین دختر من بدون گوشی نمیتونستم یه جا بشونمش الان ۸ سالشه مشکلی هم نداره 

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون مادرت 😑😐

کم کم ازش بگیر .

بچه این حجم اطلاعات تصویری   نباید وارد مغزش بشه . 

برای شروع هم بیصدا بزار پخش بشه چون دایره صداها هم زیاد میشه .

یه بار کلیپ فارسی یه بار کره ای یه بار انگلیسی 

واقعا برای مغز کوچیکشون فاجعه هست .

بچگی رو از بچه هامون گرفتیم با ایم موبایل و تبلت لعنتی 

واقعا گناه دارن .

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

گوشی‌نمی‌دم‌بهش ولی باید سرگرمش‌کنم تا غذا بخوره مثلا آب‌می‌ریزم‌تو‌ظرفای‌کوچیک‌یا‌کتاب می بینیم‌باهم یا خمیر بازی می دم بازی‌کنه ولی مهمون باشیم‌یا الان که مریضه فقط تی‌وی باز‌می‌کنم‌می خوره شیطونی هم‌دقییییقا همینه که‌گفتی دیروز‌ بردیمش دکتر رفته در یخچال مطبو‌باز‌کرده‌می‌گه هیچی نیس 😁 ولی حرف می زنه جمله می گه رنگا و‌شکلا رو بلده حیوونا و‌صداشون و غذاشونو می‌گه تا ده دست و پا شکسته می شماره