2777
2789
عنوان

میگن دعای نی نی سایتیا گیرا

50 بازدید | 7 پست

من خیلی دیدم اومدن گفتن ازتون ممنونیم ک دعامون کردین

من یه دل ن ۱۰۰ دل عاشق شدم علاقمندم خیلی بااینکه مشکلات مالی داره کنارش وایسادم تا حل بشه مشکلاتش 

برام دعا کنید به حق بزرگی خدا کسی ک دوسس دارم سرانجام کارش روال پیدا کنه نون حلال دربیار منم به کسی ک دوسش دارم برسم اونم منو خیلی دوست داره اما مشکلات کارش بیکاری نبودن پول اذیتمون میکنه  دعا کنید حسرت این دوست داشتن ب دلمون من اون اقا نمونه🙏بهم برسیم نذر کردم با چادر عقدم ب حرم اقا برم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ان شا الله مشکلاتتون حل بشه

باهم ازدواج کنید.صد سال با شادی و خوشی کنار هم زندگی کنید

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شا الله مشکلاتتون حل بشهباهم ازدواج کنید.صد سال با شادی و خوشی کنار هم زندگی کنید

غم دوریش اذیتم میکنه وقتی کنارم نیس

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ان شا الله مشکلاتتون حل بشهباهم ازدواج کنید.صد سال با شادی و خوشی کنار هم زندگی کنید

وقتیم میبینمش میخوام برگردم خونه یا سرکار بهم ریخته میشم

ایشالا به بزرگی و مهربونی آقا حاجت روا بشی🙏اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَ ...

خودمم نشستم برا اقا صلوات میفرستم باگریه صلواتم میفرستم