2777
2789
عنوان

رفلاکس پدر خودمو بچه ی طفل معصوممو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 40 پست
گریپ واتر و گرمیچر دکتر پسر من میگفت نباید بدی اگه اشتباه نکنم چون توش یه مقدار الکل داره. البته دقی ...

اوه جدی !

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

غذا کمکی شروع کنی کم کم خوب میشهپسر منم داشت.منم دکتر میبردم.یادم نی چون نه سال گذشته از اونروزها ول ...

اصلا جز آب چیزای دیگع رو میخوره تهوع میگیرع

شدیدا بد غذا و دچار تهوعه

با مزه های جدید انگار مواد مذاب میریزن تو حلقش اونجوری میشه

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

۳تا دکتر بردم با داروهای اولی وحشتناک حالش بد شد دومی گفت عادیه رفلاکس سومی گفت رارو بهش نده بزرگ بش ...

تهرانی؟

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

ببرش  متخصص گوارش اطفال ‌‌‌‌‌...شاید احتیاج به سونو داشته باشه. ‌..اگر تهرانی امیر حسین حسینی ..سیاری ...مقدادی ...دکتر های خوبین بر ای گوارش ....

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

امپرازول میدادم موقع دارو خوردن خفه میشد از شدت تهوع دلم سوخت بررمش دکتر گفت ندع بچه رو شکنجه نکن ال ...

ببینید کل تا دوسالگی خود به خود رفع میشه.

پس بهش نده. حجم غذاش رو کم کن.سعی کن شیر خودت رو بهش بدی از این شیر خشک کمتر بهش بده.

استامینوفن پاراکید بهش بده. از این معمولی ها نده بد طعمه

والا منم از این مولتی ویتامین متنفرم بوش هم بهم میخوره بدم میاد چه برسه به این کوچولو که بخاطر شرایط معده اش حساس هم هست.

بعد مولتی و قطره آهن از ایناست که بهداشت میده؟؟؟

عزیزم بدون تجویز پزشک اصلا دارو نده بهش

اگه میتونی پزشکو عوض کن و پیش متخصص خوب ببر

در کل هم سعی کن اکثر اوقات بچه خوابیده نباشه مخصوصا موقع شیرخوردن

روی هم بهش چیزای مختلف نده 

و اگه سنش به حدیه که میتونه بخوره یکم چیزایی بهش بده که مقدار مایعاتش کمتر باشه

🙂

دخترمن شدیدتریییین رفلاکس را داشت 

تا سه سالگی عذاب کشید

یه بنده خدایی دستور دکتر خیراندیش واسه رفلاکس را واسم فرستاد و بچم بعد از سه سال راحت شد 

البته دخترت کوچیکه نمیتونه بخوره اگه خودت بهش شیر میدی خودت بخور ببین چطوره 

نصف لیوان عرق نعنا را با یه لیوان آب و یه قاشق مربا خوری بارهنگ بذار بجوشه تا بشه در حد یه لیوان 

وقتی خنک شد عسل اضافه کن 

اگه یبوست میگیره گلاب قاطی کن 

ان شالله هرچه زودتر نی نی رفلاکسش برطرف بشه

من آنِ توام ، مرا به من باز مده❤️ مهربان خدای من💙 وکفی بالله وکیلا💚

پسر منم پنهان بوداز ۵ ماهگی شروع کردم غذا دادن خوب شدخودت رو خیلی حساس و درگیر نکن خوب میشه

اینپاه فقط ۵۰۰ گرم اضافع کرده اونمبا شب بیدلرقهای منو کلی ور رفتن که شبر بخوزه 

کم اضاف۶ نکرده؟؟

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
ببرش متخصص گوارش اطفال ‌‌‌‌‌...شاید احتیاج به سونو داشته باشه. ‌..اگر تهرانی امیر حسین حسینی ..سیار ...

بردمش جراح گوارش اطفال تغذیه و رشد و نمو نوزادان

دعوا کردگفت هرچی میشه سربع امپرازول مبنوبسن برا لچه نده خانوم نده