2777
2789
عنوان

رفلاکس پدر خودمو بچه ی طفل معصوممو دراورده

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 40 پست
ببینید کل تا دوسالگی خود به خود رفع میشه.پس بهش نده. حجم غذاش رو کم کن.سعی کن شیر خودت رو بهش بدی از ...

پارلکید میدم بهش خوشمزه ترین چیزهترو میدم ا د خارجی توت فرنگی مولتی لیمویی شدیدا برش میاد جوری بالا میاره یه قطره نییمونه ازش

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
بردمش جراح گوارش اطفال تغذیه و رشد و نمو نوزاداندعوا کردگفت هرچی میشه سربع امپرازول مبنوبسن برا لچه ...

جراح گوارش ؟ نشنیدم تا حالا...

بچه ی به این شدت رفلاکس مگه میتونه دارو نخوره ...با شرایطی که گفتی  حتما ببرش سونو ...رفلاکس درجه بندی داره ...نسبت به شدتش دارو میدن ...دختره من  تایک سالگی تحت درمان بود ...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانمی اینم بگم من بچه ام رفلاکس داشت. از ۵ماهگی کم کم بهش آب سیب میدادم خیلی خوب بود. و اینکه بچه ام ...

این تنها چیزی که به طرز عجیبی خورد سیب رو برش زدم گرفتم جلوی دهنش مکید و بدش نیومد خدا کنه بخوره چجوری بدم بهش سیب رو

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
پارلکید میدم بهش خوشمزه ترین چیزهترو میدم ا د خارجی توت فرنگی مولتی لیمویی شدیدا برش میاد جوری بالا ...

والا چی بگم. میگن دکتر اطفال دکتر مقداری تهران خیلی خوبه من نرفتم پیشش ولی زمانی که بچه ام خیلی ربلاکس بدی داشت پرس و جو کردم گفتن مقداری برای رفلاکس عالیه. میخواین یه سر برین پیشش ببینید چی میشه.

بعد اینوه بچه اتون تازگی ها به این شدت شده که حتی تحمل قطره رو هم نداره،؟ میخوام بگم سرما نخورده جدیدا

جراح گوارش ؟ نشنیدم تا حالا...بچه ی به این شدت رفلاکس مگه میتونه دارو نخوره ...با شرایطی که گفتی حت ...

بادارو بچم هلاک میشه بدون دارو واقعا بهتره حداقل بالادنمیاره یه ماه دارو خورد عذاب کشید

امپرازول و دمیترون و پدیلاکت

الان مشکلم اینه استامینوفنم نمیخورع ا د نمیخوره فقط شیر اونم کم 

والا چی بگم. میگن دکتر اطفال دکتر مقداری تهران خیلی خوبه من نرفتم پیشش ولی زمانی که بچه ام خیلی ربلا ...

چرا خورده

بدتر شده😭😭

الان ابریزش بینی داره نمیدونم سرماخوردگیه یا حساسبت 

چون بردم دکتر ازیترو مایسین داد خوب تشد ابریزش بینیش قط نمیشه خسته شدم از دکار بردن

این تنها چیزی که به طرز عجیبی خورد سیب رو برش زدم گرفتم جلوی دهنش مکید و بدش نیومد خدا کنه بخوره چجو ...

خود سیب رو نه. آب سیب بهش میدادم. آبش رو میگرفتم میریختم تو شیشه اش بهش میدادم میخورد.

من رفلاکس پرم جوری بود که سه ماه بیشتر نتونست سینه بگیر. آخرش تا نه ماهگی یا ده ماهگی من شیر با شیر دوش شیر میدوشیدم میریختم تو شیشه اش بهش میدادم

بادارو بچم هلاک میشه بدون دارو واقعا بهتره حداقل بالادنمیاره یه ماه دارو خورد عذاب کشیدامپرازول و دم ...

اتفاقا رفلاکس سیستم گوارش بچه رو نابود می کنه ...مخصوصا رفلاکس های اسیدی . ... گوارش درمان نشه ضرر های بدی داره .... اگه وزنش نرمال نیست وبالا آوردنش مداوم باید تحت نظر باشه ...

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

چرا خوردهبدتر شده😭😭الان ابریزش بینی داره نمیدونم سرماخوردگیه یا حساسبت چون بردم دکتر ازیترو مایسین ...

پس احتمالا ویروس گرفته. پسرم نزدی ۵ سالشه از این ویروس جدیده گرفته باور کنید به شدت به بو حساس شده مثلا از جلو ساندویچز رد میشیم معذرت میخوام بچه ام میاره بالا.

برا این پرسیدم جدیدا حساس شده به دارو و اینکه مریض شده.

هر آب ریزش بینی هم بخاطر سرماخوردگی نیست گاهی بخاطر عفونت سینوس هاست که اون موقعه نباید آزیترو داد.

به نظرم دکترش رو عوض کن.

و اینکه تو پست بالا اشتباه تایپ شده دکتر مقداری نیست دکتر مقدادی هستن

اینپاه فقط ۵۰۰ گرم اضافع کرده اونمبا شب بیدلرقهای منو کلی ور رفتن که شبر بخوزه کم اضاف۶ نکرده؟؟

نه بعد از ۵ ماه دیگه مثل ماه های اول خیلی زیاد نمیکنند

من خودم دیگع هیچچ دارویی بهش ندادم شروع کردم غذا دادن اونم کاملن درست و اصولی و بیخیال وزن و ..شدم

شکر خدا هم بهتر شد هم الان که ۴ سالشه قد و وزنش عالیه

خیلیم خوش غذاست ماشالله

خوشم میاد کمک کنم همین♥️ اگه بهت کمک کردم برام یه صلوات بفرست

نه بعد از ۵ ماه دیگه مثل ماه های اول خیلی زیاد نمیکنندمن خودم دیگع هیچچ دارویی بهش ندادم شروع کردم غ ...

عه چه خوب خداروشکر

کمی خیالم راحت شد

فکر میکردم این تا بره مدرسه همینجور بدغذا میمونه.

منم حساس شدم رو وزن باید بزنم به بی خیالی.

از بس همه میگن چقد کوچولوعه چقد ظریفه وسواسی شدم 😔