2777
2789

بچم ۵ماهشه خیلی کوچولوعه رفلاکس دارع 

کلی متخصص بردمش اخر یکی گفت درمان نداره دارو بهش نده زجر بیشترمیکشه

حالا دیروز واکسنشو زدیم البته یکماه دیدتر 

تب مبکنه استامینوفن میدم برمیگردونه تهوع ولش نمیکنه😭😭

عاجزانه میخوام راه حلی دارین بدین

نه مولتی مبخوره نه آ د با همه چیز تهوع شدید 

دمیترون دکتر اول بهش داد با اون بهتر بود ولی گفت فقط ۷ روز بده 

اگه بدم بازم بهش اشکال نداره؟

خیلی گناه داره وزنم کم گرفته شیرخشک مخصوص رفلاکس و حساسیت پروتیین گاوی هم میخوره فایده نداره

سیتریزین بدم بهش چی؟

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞

دکترشو عوض کن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای رفلاکس گرمیچر هم خوبه .ببین بچه ای که رفلاکس داره مادر دراز کشیده به بچه نباید شیر بده وموقع شیر خوردن حتما سر نوزاد باید از بدنش کمی بالاتر قرار بگیره بابالش کوچیک تنظیم کن وبعد شیر خوردن اروقشو بگیر .خودت غذاهای نفاخ واب یخ نخور 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

نه بابا سیتریزین چرا ؟ دکتر بردی ؟ آب بدنش کم نشه

چه میدونم والا بچم نه خوب شیر میخوره نه دارو پوشکشم دیربهددیر کثیف میشه😔

من یک زنم چلچراغ خونه. گرما بخش زندگی.لبریز از ارامش و حیا.ارزش من خیلی بالاست اونقدر که نزارم تنم باعث لذت رهگذر بشه.زن یعنی شکوه یعنی قدرت یعنی تولد یعنی گریه ی فرشته هنگام افرینشم.زن باشیم چون زن یعنی همه چیز💞💖💞
دکترشو عوض کن

۳تا دکتر بردم با داروهای اولی وحشتناک حالش بد شد دومی گفت عادیه رفلاکس 

سومی گفت رارو بهش نده بزرگ بشه خوب میشه 

ولی تحمل اینهمه بالا اوردنشو ندارم😭😭

برا رفلاکسش پدی لاکت و کولیک ایز اگه اشتباه نکنم خوبه. یه سری پودر هست امپرازول دکتر به بچه ام میداد با تشخیص دکتر بهش بده. بعد یه بزرگتر شد دکترش روزی نصف فاموتیدین میدادمش بهش. ولی در کل اینا درمانش نمی کنه فقط آرامش میکنه.

اول اینکه بعد از هربار شیردهی حتمن بزنید پشتش تا گاز جمع شده تو معده به قولی آروغ خارج بشه. در کل تا نزدیکای دوسالگی با این موضوع درگیری.

حجم زیاد بهش شیر نده.

برا واکنش که زده خوب بود هر ۴ ساعت بهش ایتا بدی که تب نکنه

علاعم رفلس چی

کم اشتهایی 

تهوع

استفراغ البتع مال بچه من اول استفراغ نبود پنهان بود بعد با دارو استفراغ میکتع

ابریزش دهان 

ببین نسبت ب تجربه خودم میگم نوزادم ۷ ماهشه  شیرین بیان یا رازیانه با زیره وتخم شوید دم نوش درست کن خودت یک لیوان معمولی بعد غذات بخور هرروز  وشیرتو تقویت کن  شیرت جون دار نیست  موز اناناس  بادام  پسته  ۴ شیره  قلوه وجگر وقلب گوستفند  خوب خوب میش 

غذا کمکی شروع کنی کم کم خوب میشه

پسر منم داشت.منم دکتر میبردم.یادم نی چون نه سال گذشته از اونروزها ولی دارو داده بود.شربت بود بهش میدادم

من از پنج ماهگی لعاب  برنج رو شروع کرد

کم گم خوب شد

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
برای رفلاکس گرمیچر هم خوبه .ببین بچه ای که رفلاکس داره مادر دراز کشیده به بچه نباید شیر بده وموقع شی ...

گریپ واتر و گرمیچر دکتر پسر من میگفت نباید بدی اگه اشتباه نکنم چون توش یه مقدار الکل داره. البته دقیق نمیدونم

برا رفلاکسش پدی لاکت و کولیک ایز اگه اشتباه نکنم خوبه. یه سری پودر هست امپرازول دکتر به بچه ام میداد ...

امپرازول میدادم موقع دارو خوردن خفه میشد از شدت تهوع دلم سوخت بررمش دکتر گفت ندع بچه رو شکنجه نکن 

الان اط وقتی دارو نمیخوره بهترع

ولی تهوع مولتی و آ د و استامینوفت داره چیکار کنم 

دمیترون بدم بهش؟؟