2777
2789

عزیزای من این تجربه من از سه تا زایمانه 

من ار سه تاش سزارین بوده

اولا کلا زایمان سخته چه طبیعی چه سزارین به صورت نرمال طبیعی قبلش درد داده سزارین بعدش مگر اینکه سخت زایی داشته باشه طرف 

دوما توی هر کدوم سختی های خودشو داری و طبیعیه 

فقط و فقط و فقط و فقط اینو بهتون بگم که اصلاااااا درد تحمل نکنید شیاف دیکلوفناک ۵۰۰ دو تا بذارید هر ۶ ساعت ۴ ساعت مسکن بخورید هیچی نمیشه تحمل درد هیچی براتون نداره من سر زایمان اولم به خدا رسیدم انقد که درد تحمل کردم سر دومی دیگه یه مقدار مسکن مصرف کردم سر سومی دیگه کامل یاد گرفتم شیاف از همه بهتره بذار و راحت بلند شو از جات 

سزارینی ها میدونن که بدترین حالت بعد سز بلند شدن نشستنه 

این پمپ درد ک میگن چطوریه

من تجربه ندارم از کجا باید تهیه کرد؟

خودمون نصب میکنیم؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سزارین بودم ولی اصلا بلند شدن نشستن واسم عذاب نبود اینطور که بقیه میگن اولین باری ام که تو بیمارستان بلند شدم راه رفتم حیییلی راحت بودم البته اینم بگم پمپ درد داشتم 

و اینکه بله درست میگن تا ۱۰ حتما شیاف استفاده کنید 

لطفا لایک ننمایید🗿
برای یبوست و درد همورویید بعد زایمان چیکار کنم 😭😭۵ماهه زایمان کردم درگیرم فقط یه ماه خوب بودم آهنم ...

انجیل یا قیصی بخور نان و برنج کم کن 

تا روده ها به حالت عادی برگردد

منم سزارین بودم ولی اصلا بلند شدن نشستن واسم عذاب نبود اینطور که بقیه میگن اولین باری ام که تو بیمار ...

خودت پمپ رو خریدی؟

میشه خودمون بخریم بدیم پرستار نصب کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

برای یبوست و درد همورویید بعد زایمان چیکار کنم 😭😭۵ماهه زایمان کردم درگیرم فقط یه ماه خوب بودم آهنم ...

آهن یبوست میاره 

فقط چیزای چرب و چیلی بخور 

درجوانی پاک بودن شیوه ی پیغمبریست ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزگار