2777
2789
عنوان

خانمای شاغل

432 بازدید | 52 پست

از برنامه  روزانه اتون بگید من این روزا که شش باید سرکار باشیم فقط سرکار خواب آلودم میرم خونه چند ساعت من و همسرم میخوابیم  شبم دیر میخوابیم کلا نظم زندگیم بهم خورده از ۵ بیدار میشم.دیروز نیرو کمکی آوردم برای تمیز کاری و خودمم پا به پاش تمیز کردم آخر شبم از درد مسکن خوردم خوابیدم.

بازم خوش بحالت 

من 4 ساله که زندگیم اینه

5 صبح بیدار میشم و میرم سرکار(کمی خارج شهر محل کارم)

4 عصر خوونه ام

شوهرمم اجازه نمیدم نیروی کمکی بیارم

حامله هم هستم

شوهرمم فوق العادههههههههههههه تنبله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید شب دیر بخوابی

یه روز تحمل کن عصر نخواب شب ساعت ۹ ۱۰ بخواب، یا اینکه خواب عصرتو به یک ساعت یک ساعت و نیم برسون شب دیگه نهایت ۱۱ خواب باش

چون تا اخر تابستون داستان همینه دیگه

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

تنها راه تنظیم خواب شب‌تون هست. هرجوری هست زودتر بخواب و بعدازظهر هم تلاش کن نخوابی. دیگه ۱۰ خواب باش

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

گلم باید بالاجبار شب رو زود بخوابی. منم شاغلم سه تا بچه هم دارم شبا تا ده مبخوابم صبح هم ساعت ۵ بیدا ...

چکار کنم یکی دو ساعت میخوابیم بیدار میشم  کارای خونه رو میکنم  و شام درست میکنم و مرتب کردن آشپزخونه بعدشم فیلم میبینم.

تنها راه تنظیم خواب شب‌تون هست. هرجوری هست زودتر بخواب و بعدازظهر هم تلاش کن نخوابی. دیگه ۱۰ خواب با ...

خب عزیزم تا خونه مرتب کنم شام درست کنم آشپزخونه مرتب کنم حداقل دوازده شده.مگه اینکه فقط پنچشنبه و جمعه  خونه تمیز کنم

من پنج پامیشم چاشت بچه ها میذارم و صبحانه شش راه میفتیم بچه ها مهد خودم یک ربع ب هفت سرکار باید باشم‌تا دو باز بچه ها برمیدارم خونه ناهار گرم میکنیم شوهرم میاد میخوریم یک چرت کوتاه میزنیم یک ساعته شام میذارم با بچه ها کار میکنم شب تا قبل۱۱ میخابیم