2777
2789
عنوان

میگم که

88 بازدید | 7 پست

من به دعایی که بقیه در حق دیگران می‌کنند ایمان دارم

اول خدا 

ولی لطفا با دلهای پاکتون دعا کنبد

نی نی های من سلامت کاملشون رو به دست بیارند

نینی ۲سالم و نینی ۶ماهم

سرفه امونشون رو بریده شبها سرفه سرفه

دکتر هم رفتم ۳بار و دارو استفاده می‌کنند 

اما میره و باز بر میگرده😭😭😭😭😭

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻

به حق ۵تن خوب میشن.یه نذر نمکی چیزی کن

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

بارهنگ بجوشون بهشون بده.... 

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به حق ۵تن خوب میشن.یه نذر نمکی چیزی کن

مممنونم عزیز دلم 

تیکر بارداری نیست...تیکر ذهنی عروسیمه💍❤...انشالله خدا به همه پدر و مادر خوب،برادر و خواهر خوب و همسر خوب،جهیزیه خوب،زندگی ایده آل و مهم تر از همه سلامتی بده...برای منم با دل های مهربونتون دعا کنید صاحب زندگی خوبی بشم...ممنون🤗😍۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم می افته من مودووونم👻👻👻
بارهنگ بجوشون بهشون بده....

گیاهی اشکال نداره؟

گیاهی اشکال نداره؟

نه... ۲ ساله که بززگ شده،،، 

۶ ماهه هم والا بارهنگ و از نوزادی قدیم ها می دادن به بچه ها... دو سه تا قل بزنه خاموش کن.... اول یه قاشق مربا خوری بده، اگه ادیتش نکرد دفعه بعد بیشتر بده... 

تو امصام کانال مصیر برو به دردت می خوره

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
نه... ۲ ساله که بززگ شده،،، ۶ ماهه هم والا بارهنگ و از نوزادی قدیم ها می دادن به بچه ها... دو سه تا ...

باشه عزیزم ممنونم