2777
2789
عنوان

خونه خریدم ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 29 پست
نه قبلا هر روز یکی زنگ میزد از همسرم کمک می‌گرفت الان برا خودمون مشکل پیش اومده همشون مردنهمسرم دوره ...

راست میگن تو نداری وغم دوستا تو بشناس واسه این چیزها میگن

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگن تو نداری وغم دوستا تو بشناس واسه این چیزها میگن

اره واقعا 

از آدمایی ک انتظارشو نداشتیم چ حرفایی  شنیدیم.

برادر شوهرم نمی‌دونم شرط بندی کرده بود چیکار کرده بود بدهی داشت مبلغ زیاااد همه فکر و دغدغشون کمک ب اون بود خواهرش طلاهاشو داد خودشون

از اینور اونور جمع کردن بدهیشو دادن 

انوبت ما ک شد هیشکی حمایت نکرد 

تازه همون خواهر میگه چرا خونه خریدین؟

تو کارای شر.ادم کشی و بدهی و اینا خودشونو بهر دری میزنن اما 

تو کارای خیر نیستن

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
کاش یه چک بدین برا یکی دوماه دیگهولی خب اگه این خونه ای که خریدین سندش تک برگ وام تعمیر خونه گمونم ۱ ...

چک قبول نمیکنه 

خودشم باید بده ب یکی

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
همون اجاقو بفروشید چنتا دیگه وسیله برقی لوستر هرچی دارید بفروشید بهتر از رو زدن به همچین ادماییه

دیگه می‌خواستیم نگه داریم 

اما اشتباه بود باید همون اول اینکارو میکردیم 

اما چهره بقیه برای همسرم رو شد

خانواده ای ک تا قبل اومدن من ته حسابشو در میاوردن.تو عروسی یک ریال کمک نکردن .اصلا هدیه عروسی ندادن 

اما خب همسرم مهربونه از این شرایط در بیاد همه رو فراموش میکنه

اره واقعا از آدمایی ک انتظارشو نداشتیم چ حرفایی شنیدیم.برادر شوهرم نمی‌دونم شرط بندی کرده بود چیکار ...

عزیرم خودتو ناراحت نکن انشالله اونم جور میشه خدا تا اینجا همراهت بوده پس خدا اینجا دست تو میگیره  ی نذر بکن  برای ام البنین هرچی به دلت افتاد حتی اگه صلوات باشه ببین خدا وائمه برات خوب میچینن اصلا به حرف دیگران گوش ندید

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

عزیرم خودتو ناراحت نکن انشالله اونم جور میشه خدا تا اینجا همراهت بوده پس خدا اینجا دست تو میگیره ی ...

خیلی ممنون عزیزم❤️❤️

دیگه می‌خواستیم نگه داریم اما اشتباه بود باید همون اول اینکارو میکردیم اما چهره بقیه برای همسرم رو ش ...

اگه مامانت یا خواهرت سکه دارن ازشون قرض بگین بعد وام دراومد برو سکه بگیر بهشون بده

میگم سکه چون زیورالات اجرتش بیشتر ممکنه یه طلای اجرت بالا ازشون بگیری بعد طلای اجرت پایین بخری یا برعکس که به ضررت میشه و ممکنه طلاشون بخوان استفاده کنن ولی سکه استفاده ندارن گذاشتن بعنوان پس انداز

بدیدش کرایهوقت بگیرین ازش

می‌خوایم اوراق بگیریم بدیم بانک وام بده بدیم صاحب خونه 

اگه مامانت یا خواهرت سکه دارن ازشون قرض بگین بعد وام دراومد برو سکه بگیر بهشون بدهمیگم سکه چون زیورا ...

روم نمیشه بگم‌ دیگه