2777
2789
عنوان

چرا این بی بی چک لعنتی مثبت نمیشه😭

305 بازدید | 28 پست

دیگه خسته شدم سه ساله هرکاری میکنم حامله نمیشم...

یه پسر شش ساله دارم خدارو شکر ولی خیلی تنهاست شاید روزی سه بار می‌پرسه مامان توچرا نینی نداری چرا همه خواهر و برادر دارن ومن ندارم ...یه وقتایی که معدم ورم می‌کنه خوشحال میشه و میگه مامان نینی تودلته.

یعنی واقعاً کم آوردم حرف های مردم یه طرف تنها بودن وچشم انتظاری این فسقلم یه طرف امروز بعداز اینکه این ماه کلی قرص وداروخوردم امید وار بودم که این لعنتی مثبت بشه که باز خورد توذوقم 😭

بیایید برام دعا کنید شاید خدا صدای شما هارو شنید 

اصلا جلو نیافتاده بعد اقدام؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی جلو نیفتاده ؟

پریودت

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

چی جلو نیفتاده ؟

من بارداری هان، دوما۲۸ روزه میشدم ماه سوم باردار

دخترمم، ۲۸روزه، ۲۶ روزه شدم ماه سوم باردار بودم

آزمایش دادین؟ شوهرتون چی ایشون آزمایش اسپرم داده؟

شوهرم نمیره همش میگه من اسپرمم مشکل ندارد پس چطوری یکی داریم😤

خودم تنبلی تخمدان دارم ولی نمی‌دونم چرا داروها روم اثر نمیکنه دیگه

شوهرم نمیره همش میگه من اسپرمم مشکل ندارد پس چطوری یکی داریم😤خودم تنبلی تخمدان دارم ولی نمی‌دونم چر ...

همین مشکل رو ما هم داشتیم چند ماه پیش مشخص شد اسپرم حرکتی نداره اونم از وایکوسل شوهرم هستش رفت عمل کرد ماه بعد شروع به اقدام میکنیم. بگو بره آزمایش بده

سلامتی و خوشبختی دخترم
شوهرم نمیره همش میگه من اسپرمم مشکل ندارد پس چطوری یکی داریم😤خودم تنبلی تخمدان دارم ولی نمی‌دونم چر ...

خودتم برو طب سنتی بادکش درمانی کن تا تنبلی رفع بشه ایشاا... دامنت سبز میشه

سلامتی و خوشبختی دخترم

استاتر عزیز

فکر نمیکنی تو این دوره با این مخارج کمرشکن همین ی دونه کافیه؟ ببرش پارک یا جاهایی ک بتونه دوست بیشتر پیدا کنه

خودتم تو خونه میدونم ممکنه سخت باشه ولی شیطون بازیگوش باش عین بچه ها باهاش باش تا احساس تنهایی کمتر بکنه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
همین مشکل رو ما هم داشتیم چند ماه پیش مشخص شد اسپرم حرکتی نداره اونم از وایکوسل شوهرم هستش رفت عمل ک ...

آخه چطوری راضیش کنم این مرد گنده رو اسم آزمایش می‌فهمه فکر می‌کنه دارم چی بهش میگم فقط بهش برمیخوره🥴

عکس رنگی گرفتی؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

استاتر عزیزفکر نمیکنی تو این دوره با این مخارج کمرشکن همین ی دونه کافیه؟ ببرش پارک یا جاهایی ک بتونه ...

عزیزم وضع مالی خوبی داریم خدارو شکر 

همسرم خودش بدون پشتوانه پدر بزرگ شده خیلی به این فکر می‌کنه

ومیدونم توانایی دو فرزند رو داریم 

برو پیش دکتر زنان بگو آزمایش بنویسه واسه شوهرت ببر آزمایشگاه یه ظرف میدن ببر خونه اسپرم رو بریزه داخلش ببر بده آزمایشگاه نتیجشو بگیر اگه جوابش منفی بود دکترت خودش یکی معرفی میکنه بره پیشش 

سلامتی و خوشبختی دخترم