2777
2789
عنوان

چرا این بی بی چک لعنتی مثبت نمیشه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم نمیره همش میگه من اسپرمم مشکل ندارد پس چطوری یکی داریم😤خودم تنبلی تخمدان دارم ولی نمی‌دونم چر ...

خب اول تنبلی تخمدان تون درمان کن کامل هرچی دارو بخوری فایده نداره

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مگه تنبلی درمان داره ...؟هرجا بری فقط متفورمین میدن

اره داره دکتر خوب بری درمان میشی عزیزم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

سلام چندنفری معرفی کردیم مشکلشون رفع و باردار شدن( تنبلی تخمدان و کیست و یکیشونم شوهرش واریکوسل عمل کرده بود)

الانم بچه هاشون چهار و پنج و شیش ساله ان

دوست داشتی یسر تاپیکم بزن ان شاءالله بدردتون بخوره

واقعا عجیبه برام چرا اینطوری شدیمقدیما طرف تا.... فوری حامله میشدحس میکنم از مضرات اینترنت و غذاها و ...

واقعا همین بگو 

خواهر خودم چهار بار حامله شدم هر چهار بارش میگه با همون اقدام اول 

اونوقت حالا من🤦

عزیزم وضع مالی خوبی داریم خدارو شکر همسرم خودش بدون پشتوانه پدر بزرگ شده خیلی به این فکر می‌کنه ومید ...

توروقرآن خودتو بدبخت نکن آرامشت رو خراب نکن واسه بچه دوم

من دومی رو اوردم یک سال و نیمشه ولی از زندگی بریدم آرزوم مرگه فقط

دین و آیینم دراومده دهنم سرویس شده

فکرخودکشی ام فقط

الانم از ۵ بیدارم مغزم داره میترکه 

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏