تنهام با سه تابچه کوچیک شوهرمم ک همیشه برام کم گذاشته کسی ندارم یک لیوان اب بهم بده بخداچه غلطی کردم عمل کردم سه روز سینک پرظرفه خونه کثیفه منم هموگلوبینم ۸توروخدابگیدچیکارکنم
زنگ بزن یه پرستار بیاد پیدا کن یه سری شرکتا هستن توی دیوار هم اگهی میذارنیا به خانوادت بگوتو این شرا ...
من ۷ماه سره جا بودم.بارداری۳قلویی و استراحت مطلق..هیچ احدی لیوان ابی دستم نمیداد.کل روز گرسنه میموندم تا ۱ شب که شوهرم از سرکار بیاد اب و تخم مرغی بهم بده. چقدر ادم دلش میشکنه اینجور مواقع.خانوادم بی خِیر بودن...
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این خیلی بده چقد سختی کشیدیمنم جراحیم طوری بود نباید تکون میخوردم اما فقط برای دو هفته میخواست بره س ...
اب و غذا که نمیخوردم نیاز به سرویس نبود چندان. دکترم گفته بود باید زیر پاش لگن بگیرید، بچه ها نزول کرده بودن و هر لحظه امکان داشت زود به دنیا بیان.
من از دست شوهرمم ناراحت بودم که میتونست بیشتر برام مایه بزاره و نذاشت. کلا همیشه اولویتش کار ش بوده .اعتراض کنم میگه نون دونیمونه و منت میزاره. ولی راحت میتونست کارشو دوساعت بسپاره به برادرش و بیشتر به من برسه .الانم همینه😅😅 مدااام سره کاره و سختی ۳بچه کلا با خودمه
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎