2777
2789
عنوان

عمل افتادگی رحم مثانه انجام دادم درددارم و کمکی ندارم 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 22 پست
زنگ بزن یه پرستار بیاد پیدا کن یه سری شرکتا هستن توی دیوار هم اگهی میذارنیا به خانوادت بگوتو این شرا ...

من ۷ماه سره جا بودم.بارداری۳قلویی و استراحت مطلق..هیچ احدی لیوان ابی دستم نمیداد.‌کل روز گرسنه میموندم تا ۱ شب که شوهرم از سرکار بیاد اب و تخم مرغی بهم بده.‌ چقدر ادم دلش میشکنه اینجور مواقع.خانوادم بی خِیر بودن... 

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
من ۷ماه سره جا بودم.بارداری۳قلویی و استراحت مطلق..هیچ احدی لیوان ابی دستم نمیداد.‌کل روز گرسنه میمون ...

این خیلی بده چقد سختی کشیدی

منم جراحیم طوری بود نباید تکون میخوردم اما فقط برای دو هفته 

میخواست بره سرکار یکم خوراکی میذاشت کنار تختم با اب بعد میرفت

دستشوییت رو چیکار میکردی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این خیلی بده چقد سختی کشیدیمنم جراحیم طوری بود نباید تکون میخوردم اما فقط برای دو هفته میخواست بره س ...

اب و غذا که نمیخوردم نیاز به سرویس نبود چندان. دکترم گفته بود باید زیر پاش لگن بگیرید، بچه ها نزول کرده بودن و هر لحظه امکان داشت زود به دنیا بیان. 

من از دست شوهرمم ناراحت بودم که میتونست بیشتر برام مایه بزاره و نذاشت. کلا همیشه اولویتش کار ش بوده‌ .اعتراض کنم میگه نون دونیمونه و منت میزاره. ولی راحت میتونست کارشو دوساعت بسپاره به برادرش و بیشتر به من برسه .الانم همینه😅😅 مدااام سره کاره و سختی ۳بچه کلا با خودمه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
هیچ وقت توسختی هلپیشم نبوده یه بار سوند خالی کرد کلی حالشوبدگرفت بعدیه غریبه اومد خالیش کرد

من درکت میکنم.‌پست بالارو بخون. خودم به زور سرویس میرفتم بااینکه دکتر گفت لگن بگیرن زیر پات. جون بچه هامو به خطر انداختم چون اقا همکاری نمیکرددد

اب و غذا که نمیخوردم نیاز به سرویس نبود چندان. دکترم گفته بود باید زیر پاش لگن بگیرید، بچه ها نزول ک ...

خب از این پولش هم سعی کن استفاده کنی

همچین مردایی مادری ندارن که یادشون بده با زن چطوری رفتار میشه؟ خانواده شوهرت نگرانت نمیشدن؟ 

من درکت میکنم.‌پست بالارو بخون. خودم به زور سرویس میرفتم بااینکه دکتر گفت لگن بگیرن زیر پات. جون بچه ...

😭😭😭😭😭من مراقبت نکردم سرزایمانم ک این اتفاق برام افتاد حالام توقع دار من ظرف بشورم 

😭😭😭😭😭من مراقبت نکردم سرزایمانم ک این اتفاق برام افتاد حالام توقع دار من ظرف بشورم

نشوررر عزیز

اول خودت به خودت اهمیت بده تا دیگران هم یاد بگیرن بهت اهمیت بدن🌷