سلام دوستان من این تاپیک رو زدم برای کسایی که تازه دارن سرچ میکنن و میخوان که اقدام کنن ب تزریق چربی و ژل من تجربه خودمو میگم لطفاً اگر شما هم تجربه مشابه دارید بیاید بنویسید که بقیه آگاه بشن چون وقتی میزنی عوارض ژل اصلا چیزی نمیاره
من خودم تزریق فیلر یا همون ژل بادی ،بدن ب کناره های پام داشتم که عفونت کرد ۹بار رفتم اتاق عمل
عمل تخلیه انجام شد هر بار چهار ساعت بیهوشی با دزد های بشدت وحشتناک تا الان هشتصد میلیون هم خرج کردم که بشه فقط شکل قبلش
دوستان باید بهتون بگم چه پیش متخصص برید چ غیر متخصص بدن شما چون شی خارجی اون ماده به حساب میاد بالاخره بعد چند ماه یا چند سال خودشو نشون میده ژلای داخل ایران عالی ترینشم فیک و آشغاله
فک نکنید ژل بزنم بعدش چیزی نمیشه میبینی بعد ۱۵سال خودشو نشون داد به هیچ کجاااااااتون تاکید میکنم هیچ کجاتون نزنید زنه چربی زده بود پیش دکتر بنام زیر نظر بیمارستان بعد هشت ماه کل لپ باسنشو برداشته بودن
کی فکرشو میکرد اخه چربی عفونت کنه ولی کرده بود هم ژل هم چربی زیر پوست ب مرور حرکت میکنه چون گلبول سفید اونو دشمن میبینه هرکاری میکنه که اونو بندازه بیرون نتیجش هم میشه فاااااااااااااجعه نکنید دوستان ورزش کنید خوب غذا بخورید ولی سمت اینکارا نرید
بچها استثنا نداره بالاخره دیدی بعد ۱۵سال عفونت کرد اعتماد به نفس خودتونو ببرید بالا
من هرچی سرچ کردم کسی منو راهنمایی نکرد کسی از عوارضش بمن نگفت الان من میگم که بدونید اندام خودتونو دوست داشته باشید ورزش کنید ب پوست صورت زیاد ور نرید بابا پیری ی امر طبیعی هست
ممنونم از شما