2777
2789
عنوان

این یعنی پسره منظوری داشته😐😐

87 بازدید | 3 پست

دو بار این اتفاق برام افتاده یکبار فروشگاه سر کوچه ازم پرسید چند سالته بهت نمیخوره اینجایی باشی ازدواج کردی یا نه که جوابشو ندادم فقط دوباره رمز کارتو تکرار کردم پسره هم مجرد بود

الان باز امشب داداشم که خیلی شبیهم هست رو بردم پارک وسط راه گفت فلافل بخر آجی بریم  پارک بخوریم داداشم یه چند تا سوال پرسید از صاحب فست فودی گفت اینجایی هستین؟خیلی رسمی گفتم نه بعد گفت مادرشی یا خواهر؟با عصبانیت و جدی گفتم به من میخوره مادر یه پسر ۱۱ ساله باشم؟؟؟گفت آخه خیلی شبیه همید ولی به هر حال زیبایید سرمو به نشونه تشکر تکون دادم

سریع از اونجا رفتم موقعی هم ک خواستیم برگردیم از اونجا رد می‌شدیم پسره از دور تا موقعی ک من رد شدن زل زده بود بهممون😐😐

یعنی منظوری داشته؟زیاد از اونجا رد میشم ولی هیچ کسی رو هم اینجا نمیشناسم 

🫧🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.