2777
2789
عنوان

دخترای بالغ و عاقل خیلی خوبن

379 بازدید | 36 پست

جواب ندین ولی خواستم اینو بگم تو دلم نمونه دخترایی که خانواده درستی دارن مهربون بار میان عقده ای نیستن حتی تو سایت نمیان اذیت کنن و فلان

کاش آدمای عقده ای از روی زمین پاک بشن اینا دیکتاتورن..الهی آمین

دخترا همه مهربونن فقط گاهی حوصله ندارن پی ام اسن یا عصبی ان همین

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جاش دعا کن عقده‌ای ها رو که هدایت بشن نفرین نکن 

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

اگر اون آدم های عقده ای از بین برن که تو قدر خوب بودن آدم ها رو نمیدونی

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

کاش کنار عرایضتون یه توجهی به آقایون و پسرا هم میکردین

هر آدمی چه زن چه مرد اگه رفتار درست ببینه متقابلا درست رفتار میکنه

اینکه توهینی بشه یا هرچی و جوابتون رو بدن اسمش عقده نیست

دفاع از خوده

تو فرهنگ ما اونقدی مردسالاری بوده و هست که عجیبه یه خانوم بخواد نظری بده یا قدرت داشته باشه

«آدم‌ها وقتی واقعاً آزاد می‌شن، که بفهمن دردشون دشمن نیست؛ راهنماست.»

کاش کنار عرایضتون یه توجهی به آقایون و پسرا هم میکردینهر آدمی چه زن چه مرد اگه رفتار درست ببینه متقا ...

حرفت رو قبول دارمممن

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

اگر اون آدم های عقده ای از بین برن که تو قدر خوب بودن آدم ها رو نمیدونی

آره دقیقا

نمیدونم چرا میان به آدم میان میگن خاله زنک

مگه میام با اونا حرف بزنم؟ یا نون و آبم از اوناس

واقعا فاز این بیماران روانی رو نفهمیدم که نفهمیدم

کاش کنار عرایضتون یه توجهی به آقایون و پسرا هم میکردینهر آدمی چه زن چه مرد اگه رفتار درست ببینه متقا ...

نه من نمیگم چرا دخترا جواب بی احترامی رو میدن

منظورم اینه وقتی تاپیک میزنم چندتا خانم میان سر یه موضوع صحبت میشه یهو یه عقده ای پیدا میشه گزارش میشه

بحثم اینه زندگی هامون خیلی خوشگل میشه تو کارای هم دخالت نکنیم

آره دقیقانمیدونم چرا میان به آدم میان میگن خاله زنکمگه میام با اونا حرف بزنم؟ یا نون و آبم از اوناسو ...

خوب هر شخصی یک رفتار و شخصیتی داره ما نمی‌توانیم بقیه رو تغییر بدیم بجاش میتونیم کوتاه بیایم و معذرت خواهی کنیم اینطوری نه اون دیگه صحبتی می‌کنه نه شما ناراحت میشید