2777
2789

اقا هم اتاقیم تو خوابگاه تخت پایین منم تخت رو به روش بالا بعد اقا ما یه گوهی خوردیم با این بیجنبه ها امشب نشستیم یکمی حرف زدیم بحث جن و اینا بود تموم که شد گفتیم لامپارو خاموش کنیم بخوابیم این یه ریسه با نور سفید چسبونده به سقف تختش بعد روشنش کرده امشب میگه میترسم (و میدونم که الکی میگه چنذبار برق رفت تا یک تاریک شد این ترقه میترکوند تو تاریکی میرقصید)منم  خیلی حساسم وسواس دارم یه ذره نور باشه تو اتاق نمیتونم بخوابم شبا فردا هم میانترم دارم میخوام صبح زود بیدار شم حالا میگم خاموش کن نمیتونم بخوابم میگه میترسم خیلی رو مخمه کم مونده باهاش دعوام بشه

باهم خوبیم معمولا اوکییم با همدیگه فقط سر اینچیزا رعایت نمیکنه اصلا میگه میترسم 

چیکارش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب می ترسه بنده خدا 

کاری بهش نداشته باش 

یه روسری چیزی ببند رو چشمات بخواب 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

پشت کن بهش، رو به دیوار بخواب

خب امشب بحث ترسناک بوده، ترسیده دیگه

برای ترمهای بعد هم دور تخت رو پرده بکش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.