2777
2789
عنوان

همین الان دلتون چی میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 58 پست
کیه ک نخواد؟؟؟

دشمن😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین الانِ الان اینکه کولرمون درست بشه 🥵

به قول یه بنده خدای نچسبی : گرممهههه🥴😅

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

تموم شدن ساخت ویلامون

الهی ب سلامتی تموم بشه و با دل خوش زندگی کنین توش

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
پولبرنج و خورشت😫کتو خیلی نامردیه.. هیچی نمیشه بخوری

اخ گفتییی

رژیمی؟

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
دشمن😂

اونم میخاد اصن سر پوله ک ملت باهم دشمن میشن اصلا این دشمنه ک بیشتر از همه پول میخادددد😂😐

اونم میخاد اصن سر پوله ک ملت باهم دشمن میشن اصلا این دشمنه ک بیشتر از همه پول میخادددد😂😐

دقیقا😂🤦🏻‍♀️

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

همین الانِ الان اینکه کولرمون درست بشه 🥵به قول یه بنده خدای نچسبی : گرممهههه🥴😅

وای گرما متنفرم . 

😂😂

توبههه گرما واقعا تحمل ناپذیره ایشالا زود درست شه کولاک ببندی