2777
2789
عنوان

چقدر من بدشانسم😭

1033 بازدید | 76 پست

من یه شهر دیگم

امروز داداشمو عروسمون اومدن خونمون

منم با حقوق خودم کلی خرید کردم واسشون

بعد ۶ ماه اومدن کلی آجیل و میوه خشک و... خریدم

امشب جاریم زنگ زد گفت سحر خونتونه منم دلم میخواد بیام😭

منم به سحر عروسمون گفتم میوه خشک و آجیلا رو نشونش نمیدم اون هر هفته حتما میاد خونمون میخوام اینا واسه خودمون بمونه

بعد شام عروسمون جلو همه گفت آجیلا رو نمیاری؟ اها یادم اومد گفتی واسه اونا نمیزاری😐 خیلی تعجب کردن از این حرکتش

مادرشوهرم و خواهرشوهرم ناراحت شدن

کلی خجالت کشیدم😭

عزیزم زشته دیگه یه ذره آجیل و میوه خشک قایم کنی

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد که اونا رفتن به عروسمون گفتم خیلی ازت ناراحتمو این بچه بازیا چی بود

قهر کرد نیم ساعت پیش به زور داداشمو برد و برگشتن شهرشون😭

دو ساعت راهه ولی کلی استرس دارم تو جاده اتفافب نیفته😭

کل برنامه هامو خراب کرد

میخواستم فردا بریم خیابون یه دوری بزنیم😭

وا چرا اینکارو کرد از شما ناراحتی به دل داشت ؟‌که البته اگه هم داشت با این کار بیشخصیتی خودشو نشون د ...

کار اسی هم زشته یعنی چی جلو اونا نمیارم

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

توام از رو نمیرفتی میگفتی سحرجان خوب. شد یادم انداختی نه اتفاقا گرفتم دورهم بخوریم چون واسه شما خریدم جدا توی راه بخورین گفتم واسه مادراینا نمیزارم ک ببرن خونه همین چرا بزرگش میکنی گلم؟

بعدم رفتن اونا میریدم روش 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
عزیزم زشته دیگه یه ذره آجیل و میوه خشک قایم کنی

اخه هربار مادرشوهرم میگه پولاتو الکی خرج نکن

این پول زحمت خودمه

نمیخوام چیز اضافی بخرم اونا ببینن بعدا باید کلی نصیحتم کنن😭