2777
2789
حتما برای خوابت هم وقت بذار ممکنه سر جلسه خواب آلود باشی و ذهنت یاری نکنهامیدوارم نمره عالی بگیری

فداداشم مهربوننننننن

من فک میکردم امتحان چن روز دیگست از ۱۸ درس امروز ۵ تا خوندم ینی دوروزه دارم میخونم تازه ۵ تا شده الان فهمیدم پس فرداست دارم سکته میکنم. سگ درد پریود داشتم وقتی شنیدم دردم یادم رفت چراغا رو روشن کردم تا ۳ درس دیگه نخونم خوابم نمیبره توروخدا دعا کن درست جمع کنم

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز فرجه دادن برای امتحان ها؟ صبح زود بیدار بشی بخونی و حداقل ۱۲ شب بخوابی خیلی بهتره

من کلا برا امتحانام خوابم در 4 ساعت تو 2روزه رسما مغزم هنگ میکنه

الان برا ادبیان امروز نصفه روزو داشتیم و فردارم داریم

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

اره پایه ام

من شاید ۷ یا ۸ پاشم چون الان دارم میحونم ولی هم بیدار شدم میام سایت میخوای ددسخدایت بده آیدی تلگرام ات رو الان بده فردا همونجا پیام بدم

فداداشم مهربونننننننمن فک میکردم امتحان چن روز دیگست از ۱۸ درس امروز ۵ تا خوندم ینی دوروزه دارم میخو ...

خدانکنه عزیزم 

سعی کن صبح زود بیدار بشی و طی روز درس بخونی که خواب شب رو داشته باشی 

ایشالا نمره های خوبی میگیری استرس نداشته باش

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀                           

من شاید ۷ یا ۸ پاشم چون الان دارم میحونم ولی هم بیدار شدم میام سایت میخوای ددسخدایت بده آیدی تلگرام ...

گوشی ندارم با لپ تاپ میام

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پشت کنکور 1405 میشه اگه تجربه ای راجب کنکور دارین لطفا راهنماییم کنین 

اسی چقددخوندی ؟

من فک میکردم امتحان چن روز دیگست دو رزوه دارم کم کم میخونم ۵ درس خوندم اخه امتحان دینی نداشتم

الان فهمیدم ۳۰ امه خواب از سرم پرید میخوام درس ۱۶ ۱۷ ۱۸ بخونم بعد بخوابم 

بچه ها شما چطور میخونینمن الان معنی و متن درس خوندم میخوام ارایه هارو بزارم کامل همرو بخونم باهم

ایجوری نکن ارایه ها مهم تره

من فک میکردم امتحان چن روز دیگست دو رزوه دارم کم کم میخونم ۵ درس خوندم اخه امتحان دینی نداشتمالان فه ...

خوبه من صفر

کوردم:)                                                           ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐