2777
2789
عنوان

بچه ناخواسته بودم

154 بازدید | 12 پست

من اولین بچه ی مامانم بودم و ناخواسته بزرگترین دختر خانواده

مامانم جلوی خودم بهم گفت که وقتی منو باردار بود چیزای سنگین بلند میکرد تا من دنیا نیام

خیلی سخته راجب مامانم خودم اینطوری حرف بزنم اما بعد من چهارتا بچه دیگه دنیا آورد و مسئولیتشونو انداخت گردنم انقدر که خواهر وبرادرام روز مادر برام کادو میخرن تمام عمرمو درس خوندم و خیلی موفق شدم احترامو برای خودم خریدم مهندسی کامپیوتر خوندم و مدرک کارشناسیشو دارم و گرافیک لیسانسم

قسم میخورم تا کلا هشتم تمام درسام ۲۰ بود تا بتونم رضایت خانواده رو جلب کنم اما هیچکس به من توجه نکردم و تو اون دوره کسی بهم افتخار نکرد 

الان تازه میخوام مهاجرتم بکنم

من هیچوقت برای خودم زندگی نکردم همیشه در حال ساپورت بقیه کمک به بقیه اینکه یه بارم مورد افتخار قرار بگیرم بود اما دیگه بقیه زندگیمو میخوام یکمم به فکر خودم باشم

اینارو واسه پز دادن نگفتم چون خیلیا اینجا شرایطشون مثل منه یا شاید نوجوان یا جوان تر باشن 

همه چی با تلاش حل میشه…

این ربطی ب خاسته و ناخاسته بودن ندارهمسولیت همه خونواده متاسفانه روی فرزند اول

به هرحال کسی بودم که مامانم هیچوقت منو نمیخواست چه برسه اطرافیان اما یه کاری کردم همه دهناشون باز موند…

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هرحال کسی بودم که مامانم هیچوقت منو نمیخواست چه برسه اطرافیان اما یه کاری کردم همه دهناشون باز مو ...

عجیبه بچه اول معمولا ناخاسته نیست

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
بیشترم‌چون دختر بودم حالا

این قضیه ناخاسترو همه مامانا میگند شلید برا اینکه بگند اینهمه بچه نمیخاستیم.بیخیال حرف دیگران باش.همینکه موفق بودی ارزشش بالاترین چیزه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
این قضیه ناخاسترو همه مامانا میگند شلید برا اینکه بگند اینهمه بچه نمیخاستیم.بیخیال حرف دیگران باش.هم ...

مامانم اونموقع ۱۷ سالش بود و سنش کم بود کلا بخاطر همین مسائل و وضعیت نامناسب منو نمیخواست اونموقع هم سقط و اینچیزا تعطیل بود کلا یعنی میخواست من سقط شم اما فقط با بلند کردن چیزای سنگین میتونست حتی خودش گفت یه بار فکر کردم مردی 

چقدر مامانت، مامان منه توی بارداری

در آرزوی آن روز هستم که روباه با بز کوهی دوست شود و برای هم جوک تعریف کنند. و سنجاب روی شاخه درخت، حواسش پرت جوک گفتن روباه و بز کوهی شود و بلوطش به زمین بیافتد. و خرچنگ بلند بگوید، ها هاها اینها رو نگاه کنید. و همه حیوانات جنگل و ماهیان دریا به جوک گفتن روباه و بز کوهی و افتادن بلوط سنجاب بخندند. و کبوتر در حال پرواز از شدت خنده ، مدفوعش به پایین بریزد و روی سر شیر بیافتد و شیر هم با تفنگ کبوتر را بزند و حیوانات دیگر از ترس، فرار کنند.

عجیبه بچه اول معمولا ناخاسته نیست

بچه اول و سوم من ناخواسته بودن(برا اولی خیلی رفتم دکتر اما همون ماه هایی ک بیخیال شدم و مو دکلره کردم دندونپزشکی رفتم و موتورسواری و... باردار بودم)کلی استرس کشیدم نکنه سالم نیست 

بچه دومم و بعد از ۸سال نازایی ثانویه با آمپول و دکتر باردار شدم

بچه سومم با آندومتریوز و نیچ و چسبندگی تخمدان ب رحم و پریودهای نامنظم تر از همیشه بازم ناخواسته باردار شدم

البته برا ۳تاشون خدارو شکر

اما ته دلم همیشه غصه بچه اولم و میخورم ک چ فکرا میکردم

خودم بچه پنجم هستم و مامانم قرص خورده بیفتم و نیفتادم و اما خیلی بی جونم خودش میگه ضعیف بودم و دیر چهار دست و پا رفتم

منم مث اسی زحمت کش خانواده بودم

دور از جون حمالیشون و کردم و خیلی بهم زور گفتن

هیچوقت مادرم و بخاطر بی توجه‌اش نمیبخشم

عاشق خدا💚عاشق بچه هام💚عاشق حضرت عشق نور زندگیم همسرم❤️