2777
2789
هیچ چی معنی خاصی نداره 

فكر كردم بخاطر حمايت از كاربر دختر افريقا اسمتو اينجوري كردي  

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ماشالا چقدر فعالی از صب این چندمین تاپیکته؟؟ هنوز تاپیک قبلیت تو صفحس چقد هایپر اکتیوی

بده یا خوب حالا 😉😉😉😉😉

خدایا از گناهانم بگذر همان طور که من از ارزو هایم گذشتم
من به دوستم حسودیم میشد باهم ازدکردیم وشرایطش بهتربود وهمش دعامیکردم خدایا کمک کن حسادت نکنم واقعا ب ...

منم‌یه دوستی داشتم که با هم‌ازد کر دیم د وسته بچگیم بود پن شرایطم خیی بهتر بود از همه نظر ایشون جدا شد واییییی اینقدر  اون تایم اخلاقش باهام‌بد شد که حد نداره به زور جواب سلاممو میداد انگار من بدبختش کردم 

خلاصه خود به خود باهام بد شد و کات کرد  وقتیم دوباره ازدواج کرد دوباره پی ام داد ‌و ارتباطشو شروع کرد قشنگ قبلش یه جوری رفتار میکرد که انگار من عامله همه مشکلاتشم 

من خیلی به همسر اینده ام حسادت میکنم چه ثوابی به درگاه خدا کرده همچین جیگری میشه زنش😁😁😁قربونم بر ...

کیم سلام تومجردی 

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه

من به رابطه خواهرایی که همدیگرودوست دارن حسودیم میشه اخه من خواهرکوچیکم خواهرام ازم خوششون نمیادمن همیشه صبورم هیچ وقت هم به روم نمیارم که چقدر ناراحت میشم بعضی وقتا جلوفامیل خیلی حرفای بدی بهم میزنند کلی دلم میشکنه ولی صبورم😟

خدایا مواظب عزیزان من باش آمین 🙏
سلام بلی😁

چندساله هستی من 28ساله هستم سال 84ازدواج کردم دوتا پسردارم بزرگه 11ساله است سوم دبیرستان مزدوج شدم پایان اسم واقعی من هانا

خواهر بزرگم چله های قرآنی میگیره ختم قرآن می گیره چله حدیث کسا،،،چله دعای معراج ،،چله زیارت عاشورا صد لعن و صد سلام کامل انجام میده هر کی می خواد شماره موبایلشو میدم تو واتساپ باهاش صحبت کنه
چندساله هستی من 28ساله هستم سال 84ازدواج کردم دوتا پسردارم بزرگه 11ساله است سوم دبیرستان مزدوج شدم پ ...

من ۲۰ سالمه اسم واقعیمم کیمیاس😁😁😁

خوشبخت باشی عزیزم😘😘😘😘

خدا حفظشون کنه😍

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁
من ۲۰ سالمه اسم واقعیمم کیمیاس😁😁😁 خوشبخت باشی عزیزم😘😘😘😘 خدا حفظشون کنه😍

ازت خیلی خوشم میاد نمی دونم چرا