2777
2789
عنوان

معلم پسرم دیروز

226 بازدید | 19 پست

پیام داد و ویس که بچت تو کلاس فحش ناموسی داده منم کلا بهم ریختم بعد خودشم گفت از بچه بعید بود ،بعد من از پسرم پرسیدم گفت مامان با فلانی دعوام شد نمیدونم چی شد خانم با من دعوا کرد گفتم مامان تو چی بهش گفتی گفت هیچی ،خلاصه هر کاری کردم بچم گفت من نگفتم 

از اون طرفم به بچه گفته پلیس میبرتت از دوستت معذرت خواهی کن پسرم تمام دیروز و دیشب می لرزید تو خواب می ترسید

امروز رفتم مدرسه میگه من ندیدم بچه ها گفتن این فحش داده فلانی گریه کرد گفت خانم به من فحش بد داد منم سرش داد زدم گفتم پلیس میبرتت معذرت خواهی کن 

حالا کلا دو روز خونه ما بهم ریخته بچه کلاس اولی فقط داره مبارزه خیلی ناراحتم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین قشنگ برای پسرت توضیح بده که بچه رو زندان نمیبرن عزیزم. معلم فقط خواسته تو رو بترسونه که حرف بد ...

ممیگه اصلا من چیزی نگفتم چرا معلم منو دعوا کرد تو شوک بچه 

من نمیدونم حق با کیه و بچه شمارم نمیشناسم ولی کلی میگم  بچه هاتونو تربیت کنید ...متاسفانه بچه های امروزی خیلی خیلی بی ادبن ...دیدم فحش و هزار تا حرف بد میزنن و اینارو خانواده باید مدیریت کته اون معلم بیچاره چیکار کنه؟؟؟بزنه میگن بچه رو زد ...داد بزنه میگن داد زد سر بچه هر کاری کنه آدم بده معلمه هست ... حالا فوقش یه سال بدبخت معلمش باشه شما که پدر مادری باید تا اخر عمر  باهاش سر کنی یجوری تربیتش کنید که فحش نخورید جامعه هم مثل مدرسه نیست 

این موضوع کاملا طبیعیه بچه کلاس اولی تو دنیای جدید کلی چیز یاد می‌گیره و واکنش‌هاش هم معمولا هیجانیه. پسرته احتمالا فهم نداره چجوری باید کنترل کنه یا حرف بزنه. باید آروم باشی، ازش بپرسی چی شده دقیق، از معلم بخوای توضیح بده بدون قضاوت. دعوا و ترسش رو زیاد جدی نگیر، با زمان درست میشه. زیاد نترس و نریز بهش فشار؛ بچه کوچیکه هنوز داره یاد می‌گیره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

من نمیدونم حق با کیه و بچه شمارم نمیشناسم ولی کلی میگم بچه هاتونو تربیت کنید ...متاسفانه بچه های ام ...

اصلا بچه من فحش نمیده نباید یبار پیش من از دهنش در بره؟