2777
2789

سلام  مامانا من یه بچه دوسال و ۴ ماهه دارم ک چندتا دندون خراب داره بردمش پیشه دکتر راضیه مشکی  ک گفت هزینش با بیهوشی میشه ۳۹ میلیون بیمارستان مهر منم دستم تنگه خیلی بتونم بدم ۱۰ میلیونه حالا مامانای اهوازی دکتری میشناسین انجام بده تو بیمارستان دولتی؟؟

نگرانی ندارم تا وقتی که تو خدامی 🥹✨️

چقدر زود دندوناش خراب شدن 😕 جایی پیدا کنید قسطی کار کنن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم قصدشو داشتیم ولی همکاری کردن بچها.اگه زیاده مشکلی نداره مثلا دختر عموی 4 سالم 13 تا دندون خراب ...

۱۳ تا دندون خراب؟؟ واقعا راست میگید ؟ 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
۱۳ تا دندون خراب؟؟ واقعا راست میگید ؟

اینا شیر خودشون دادن ویتامین دی شیر مادر پایین  باشه دندون خراب میشه

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

اینا شیر خودشون دادن ویتامین دی شیر مادر پایین باشه دندون خراب میشه

من به جفت بچه هام شیرخشک دادم .مسواک هم از بچگی میزدن ، شکلات و نوشابه و هله هوله ندادم اصلا ...دندون خراب ندارن دخترم یدونه از آسیاب هاش سیاه شد بعدش افتاد 

ما هم قصدشو داشتیم ولی همکاری کردن بچها.اگه زیاده مشکلی نداره مثلا دختر عموی 4 سالم 13 تا دندون خراب ...

خیلی دندونای بچهای ما خراب بود.یکیشون 4 سالشه همکاری میکنه.اون یکی 7 سال.نزدیک 20 تومن برای دو نفر پول دادیم هنوزم بازم خراب دارن.مامانم کل 30 میلیون عیدی که بابابزرگم داده بود رو داد دندون بچها

اصلا همکاری نمیکنه و دندوناش باید درست بشن هردکتری هم میرم میگ بیمارستان خصوصی فقط کار میکنم

نگرانی ندارم تا وقتی که تو خدامی 🥹✨️

بخدا.از بس خندیدم میگم مگه کل دندوناش 13 تا بود اصلا.میگن همش خراب بود.

آخی حتما جنس دندونش بد بوده یا کلسیم بدنش پایین بوده 

من به جفت بچه هام شیرخشک دادم .مسواک هم از بچگی میزدن ، شکلات و نوشابه و هله هوله ندادم اصلا ...دندو ...

خب خداروشکر خوبه دیگه من هرچی دوبرم دیدم دندون خراب داشتن منم بچه هام شیرخشکی بودت راضیم 

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚