2777
2789
عنوان

دارم از عصبانیت میلرزم

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 36 پست

وای منم جای تو بودم حرص میخوردم چقدر بی فرهنگ چقدر زورگو چقدر خودخواه

بابت دونه به دونه این کارها باید شکایت کنید

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا ازشون نگذره شکایت کن بابت اتاقکی که ساخته بابت آزاراشون همه اینارو تو دادگاه بگو

نمیدونی چقدر قتل اتفاق میفته بخاطر درگیری با اقوام عربی که اهل دعوا هستن

اینا هم همین شخصیت رو دارن.

اصلاً بعید نیست ما امروز شکایت کنیم، فردا توی غسالخونه باشیم

جدی میگم!

برای همین فشار روانی رومه😭

جالب اینجااااست چندسال پیش سر «پمپ آب!!! » با همسایه پایینی یه دعواااایی درست کردنقشون کشی کردن با چ ...

اووووف هیچی فرار کن برو 

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
وای منم جای تو بودم حرص میخوردم چقدر بی فرهنگ چقدر زورگو چقدر خودخواهبابت دونه به دونه این کارها بای ...

تأثیری داره روشون؟

ما اهواز زندگی میکنیم

گاهی وقتا حتی پلیس ها هم یه جاهایی کوتاه میان و به این قشر اعراب دعوایی چیزی نمیگن! 

چون اونا براشون مهم نیست تو کی هستی!!! زنگ میزنن و تمااام افراد طایفشونو با چماق و تفنگ جمع میکنن بالای سرت😭😭

نماز که میخونن اما از نظر اخلاقی پیرو اسلام نیستن😞بنظرتون تأثیری داره؟

آره خوب بگو 

اول تعریف و تمجید کن و از قوم شون که دوست شون داری 

و بعد از قوانین تون بگو 

که هر دو طرف باید راضی باشند 

و اصلا در آیین آپارتمان نشینی یه سری ملزومات هست 

خودت با زنها صحبت کن 

و حرف دلت رو بگو

تأثیری داره روشون؟ما اهواز زندگی میکنیمگاهی وقتا حتی پلیس ها هم یه جاهایی کوتاه میان و به این قشر اع ...

نه نه با این چیزایی که میگی شکایت فایده نداره فقط بفروشین برین تی شده جای کوچکتر و خارج شهر بگیرین ولی آرامش روان داشته باشین بحث یه روز دو روز نیس که 

اگ خونه مال خودشونه فقط برو اول خونه ببین و بعد بیا خونتونو یا معامله کنید یا بفروشید بریدولی از همس ...

همینکارو میکنم 

البته با پول خونم بازم در همچین محله هایی میتونم خونه بخرم😞

بنظرت اگه خریدارِ خونه اومد و از همسایه پرسید من چه جوابی بدم که دروغ هم نگفته باشم؟ 

اگه بگم همسایه انقدر بی فرهنگه که خونه رو نمیخره🥲 از طرفی اگرم دروغ بگم به گردنم میاد

نه نه با این چیزایی که میگی شکایت فایده نداره فقط بفروشین برین تی شده جای کوچکتر و خارج شهر بگیرین و ...

واقعاً ریزش مو گرفتمممم از ناراحتی 

من فقط ۱۹ سالم بود که ازدواج کردم و از بین جامعه ی بافرهنگ و متشخص وارد همچین اجتماعی شدم.

نمیدونی چقدر قتل اتفاق میفته بخاطر درگیری با اقوام عربی که اهل دعوا هستناینا هم همین شخصیت رو دارن.ا ...

می‌دونم عزیزم درکت میکنم خیلی خوبه که با این بی وجدان درگیر نمیشه عزیزم مجبوری دیگه خودتونو بفروشید حتی شده زیر قیمت هیچیز از روان و اعصاب خودتون بالاتر نیست

وقتی داشتید خونه رو میخریدین ندیدید راه پله رو؟؟ از ۴ تا همسایه سوال نکردید؟واقعا راه حلی به ذهنم نم ...

اونموقع بجز گاز نون پزی چیزی نبود.

از همسایه ها هم تعریف و تمجید شده بود

واقعاً ذهن خودمم دیگه به جایی قد نمیده