2777
2789
عنوان

دارم از عصبانیت میلرزم

405 بازدید | 36 پست

من تازه عروس بودم که با بودجه ای که داشتیم تونستیم توی محله ای که خیلی نامدار نیست خونه بخریم

چهارواحده طبقه بالا.

واحد روبروییم عربن( با احترام نسبت به اعراب متشخص)

خون مارو کردن توی شیشه 😭😭😭

به طرز غیرقابل باوری زورگویی میکنن

اجازه نمیدن واحدهای پایینی بیان طبقه ی بالا چه برسه به اینکه از پشت بام مشاع استفاده کنن.

یه گاز گذاشتن بین درِ ما و درِ خودشون و اونجا سرخ کردنیاشونو انجام میدن و ما خفه میشیم از بو و دود.

بعد از چندین بار که من تذکر دادم اینجا درب منزل ما سرخ کردنی انجام ندین، همسرم به خانم همسایه گفتن لطفاً جای دیگه آشپزی کنید ما اذیت میشیم.

همون روز بعد از تذکر همسرم ،عصرش مرد همسایه با خشم زیاد به شوهرم پریده که : تو به چههه اجازه ای به زن من دستور میدی؟ به چه حقییی اصلا با زن من حرف زدی؟ وووووو...

ادامش پیام بعدی👇🏻

منو همسرم هم دنبال دعوا نیستیم و سعی میکنیم درگیری ایجاد نشه

ولی خیلیییی حقمونو دارن میخورن و کیف میکنن

مثلا از پله های در خونمون تااااا خودِ پشت بام وسیله چیده روی همدیگه انگار انباریه چندصدسالست. گاز نون پزی و دوچرخه و لباسای قدیمی و .....

جالب اینجاست روی سقف خونه ی خودش(روی پشت بام) اومده اتاقک درست کردن که انحصاری بشه(بدون مجوز)

بعدددد خانمش دقیقه به دقیقه میاد روی سقف خونه ی ما فرش و پشتی میشوره و کلیییی سر و صدای بلند و آزاردهنده ایجاد میکنه 

جاااالب اینجاست که بهتون بگم پدرِ آقای همسایه خونشون ساختمان پشتیه ماست و پشت بام ها به همدیگه راه داره. 

اینا هم به جای اینکه نرمال از پله ها برن پایین و از خیابون رفت و آمد کنن به منزل همدیگه، از روی پشت بام و «سقف ما» تردد میکنن. روزانه و بسیااااار متعدد!!! دیگه صدای پاها و دویدناشونو تصور کنید خودتون.

و کلی موارد رو مخ و اعصاب خورد کن دیگه که حوصلم نمیکشه بگم...

و از اونجایی که از قشر عرب های دعوایی و بی منطق هستن ما نمیدونیم چطور حقمونو بگیریم. 

واقعاااا روانم تحت فشاره.

چیکاااار کنمممممم😭😭😭 واقعاً بابت اینکه بهم ظلم میشه ولی نمیتونم حقمو بگیرم امشب نشستم کلییی گریه کردم و با همسرم بداخلاقی کردم...

پشمام ریخت بخدااااااا 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالب اینجااااست 

چندسال پیش سر «پمپ آب!!! » با همسایه پایینی یه دعواااایی درست کردن

قشون کشی کردن با چاقو و تفنگ و ....

کاری کردن همسایه پایینی از خونه ی خودش اسباب کشی کنه و بره یه جای دیگه!

وای من تاحالا همچین آدم ها و محیطی رو ندیده بودم😭😭

چقدر بی فرهنگند چقدر به دور از مبادی ادابند اگر مذهبی ند بهشون اون حدیث رو بگو که پیامبر این قدر درب ...

نماز که میخونن اما از نظر اخلاقی پیرو اسلام نیستن😞

بنظرتون تأثیری داره؟