2777
2789

فقط در صورتی قرص آهن استفاده کنید که مطمئن باشید کم بودن هموگلوبین به خاطر فقر آهن هست، نه تالاسمی مینور

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط در صورتی قرص آهن استفاده کنید که مطمئن باشید کم بودن هموگلوبین به خاطر فقر آهن هست، نه تالاسمی م ...

من خونریزی داشتم که اومد پایین .توراخدا راهنمایی کنید شما پزشکی

من خونریزی داشتم که اومد پایین .توراخدا راهنمایی کنید شما پزشکی

نه پزشک نیستم. ولی اگر فریتینتون ٥٠ بوده,  در رنج نرمال بوده. پزشک براتون تشخیص کم خونی فقر آهن گذاشتند؟ 

نه عزیزم گفت آهن خوبه همو پایین

زمانی که آهن خوب هست و هموگلوبین پایین، دلیل این هموگلوبین پایین آهن نیست و نباید بدون تجویز دکترتون قرص اهن بخورید. چ ن احتمال اینکه تالاسمی مینور باشه زیاده. 

زمانی که آهن خوب هست و هموگلوبین پایین، دلیل این هموگلوبین پایین آهن نیست و نباید بدون تجویز دکترتون ...

خداخیرت بده واقعا چرا به من نگفت باید دکتر داخلی برم؟

خداخیرت بده واقعا چرا به من نگفت باید دکتر داخلی برم؟

نه نیازی نیست. همون پزشک عمومی هم با تجربه باشه از روی جواب ازمایش cbc, می تونه تشخیص بگذاره مینورید یا فقر اهن، فوقش با یک آزمایش الکتروفورز تایید می کنند که مینور هست یا نه.

مینور باشه، قرص آهن مضر هست. مگر مواردی که همزمان فقر آهن هم همراه مینور هست. در این صورت هم قرص آهن تا زمانی تجویز میشه که فقر آهن برطرف بشه.